Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 17:40 1 516 0

Селекционерът на Испания: Серхио Рамос е голям футболист, но аз съм ясен

  • серхио рамос-
  • футбол-
  • валенсия-
  • испания-
  • луис де ла фуенте

Не обичам да разкривам частни разговори

Селекционерът на Испания: Серхио Рамос е голям футболист, но аз съм ясен - 1

Централният защитник на Севиля Серхио Рамос няма никакъв шанс да се върне в националния отбор на Испания по футбол. Това заяви селекционерът на тима Луис Де ла Фуенте в интервю за вестник "Ас".

"Не обичам да разкривам частни разговори. Много уважавам това. Мисля, че Серхио е човекът, който говори за това. Той е голям футболист, но аз съм ясен", каза Де ла Фуенте за 37-годишния защитник Рамос, който е световен шампион с Испания от 2010 година.

Серхио Рамос, играл дълги години в Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, има 180 мача и 32 гола за тима на Испания, като напоследък се появиха настоятелни информации, че е възможно той да не е приключил с кариерата си в "Ла Роха".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА