Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 11:02 2 730 7

Излязоха ужасяващи подробности за новия футболист на Берое

  • берое-
  • футбол-
  • бока хуниорс-
  • себастиан вия-
  • скандал-
  • изнасилване-
  • условна присъда

27-годишният колумбиец е получил условна присъда от две години и един месец заради два големи скандала

Излязоха ужасяващи подробности за новия футболист на Берое - 1

Берое вече обяви привличането на Себастиан Вия. Бившият футболист на Бока Хуниорс пристига в Стара Загора като свободен агент. 27-годишният колумбиец е получил условна присъда от две години и един месец заради два големи скандала.

Сега, паралелно с потвърждаването на трансфера му в Берое, излязоха подробности за кошмарните случаи.

Всъщност, оказва се, че в случая става въпрос за физическо насилие. Преди пет години Вия живее с приятелката си Даниела Кортес. Всичко между тях уж е наред, когато в един момент футболистът започва да си пийва повечко. Това разкрива самата тя.

„Когато той премина в Бока през 2018 година, взе да пие. Веднъж ме ритна в корема след скандал. След няколко вечери ме преби с удари в главата, бедрото, гърба. Всичко това се задълбочи. Почти през две-три нощи имахме скандали. Той се държеше ужасно с мен. Не издържах и проговорих“, откровена е Кортес. Тя логично го изоставя. После среща друг мъж, от когото днес има дете и вече живее щастливо.

Даниела печели заведеното дело срещу Себастиан, който е осъден условно на две години и един месец.

Това обаче не е всичко за новото попълнение на Берое. През 2021 година той е обвинен от друга жена в опити за изнасилване и убийство. Момичето описва екшъна в цели 11 страници, от които косите и на хората с най-железни нерви могат да настръхнат.

На 26 юни 2021 година Себастиан закарал жената, чието име не се споменава, на барбекю, където присъствали негови съотборници от Бока Хуниорс. След като си пийнал здраво, той накарал играчите да си тръгнат, за да остане насаме с дамата.

Жертвата твърди, че играчът бил изпил над 1 литър уиски. След като тя отказала да правят секс, Себастиан започнат да хапе устните ѝ, опитвайки се първо да я изнасили, я после и да я убие. Поне така твърди жертвата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставка на пияната перука

    18 2 Отговор
    90% от футболистите в бг са същата работа.

    Коментиран от #5

  • 2 Оставяте усещането, че

    6 1 Отговор
    Нормалният секс е изчезнал - всички мъже са станали садисти, изнасилвачи и убийци! Или може би, само тези с парите, от които и най-малоумната може лесно да отмъкне някой и друг милион измисляйки си какво ли не. А съдиите толкова ли са наивни или имат нареждания?
  • 3 Българин от националния

    7 0 Отговор
    То само такива привличат нашите мутро-шефове на отборите,важното е да е Мургаш и със звучно име за да може да се продаде след 1 година ,да се вземат един автобус африканци на едро и после да се продадат на парче ,това е нашият футбол.
  • 4 Джоко

    8 0 Отговор
    Нашето първенство е пристан за бежанци, алкохолици, изнасилвачи, социално слаби и измамници. Пропадалци S класа!
  • 5 Ни дей сига

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оставка на пияната перука":

    Тъкмо с перукан ще се състезават кой повече може да изпие
  • 6 Ммм...да

    1 0 Отговор
    В България за съжаление, всички чужденци са каторжници и пияници.За това клубовете после не могат да ги продадат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.