Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 08:30 768 0

Тотнъм с интерес към крило на Ювентус

  • ювентус-
  • самуел айлинг-джуниър-
  • тотнъм-
  • футбол

Въпреки че е национал на Англия до 21 години и е израснал в академията на Челси

Тотнъм с интерес към крило на Ювентус - 1

Крилото на Ювентус Самуел Айлинг-Джуниър е обект на интерес от Тотнъм. Клубът от Премиър лийг обмисля да отправи оферта за англичанина през януари, твърди информация на "Индипендънт".

Въпреки че е национал на Англия до 21 години и е израснал в академията на Челси, Айлинг-Джуниър все още не е играл във Премиър лий, след като подписа с Юве още като 17-годишен през 2020 г. Първоначално той започна да играе за отбора на Ювентус от Next gen в Серия "С" и в Младежката лига на УЕФА, преди да бъде повишен в първия отбор през 2022 г.

Айлинг-Джуниър наскоро удължи договора си с "бианконерите" до лятото на 2025 г. Той все още е със статут на резерва в състава на Масимилиано Алегри, но все по-често получава шанс и вече загатна за потенциала, с който разполага, като има 22 мача, 1 гол и 3 асистенции за "старата госпожа".

Твърди се, че 20-годишният футболист се вписва в плановете на Тотнъм да привлича млади играчи, преди да е реализиран пълният им потенциал и благодарение на стабилните отношения с Ювентус, евентуален трансфер на Айлинг-Джуниър при лондончани през януари със сигурност не е изключен. Това важи с пълна сила, ако "шпорите" извадят достатъчно атрактивна сума, с която да изкушат шефовете на торинци, които и без това имат доста финансови проблеми в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА