Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 16:00 1 313 5

Мбапе: В ПСЖ Меси не беше същият играч като в Барселона

  • лионел меси-
  • футбол-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • барселона

Играх с Меси и той например промени играта си

Мбапе: В ПСЖ Меси не беше същият играч като в Барселона - 1

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе разказа как се е променила играта на Лионел Меси, когато той премина в състава от френската столица.

„Знаете ли, футболът диктува времето си, диктува темпото си. Ако не се промениш, футболът преминава към нещо друго и ти си забравен. Дори и най-великите трябваше да променят нещо. Играх с Меси и той например промени играта си. В ПСЖ той не беше същият играч като в Барселона и това му позволи да спечели Световното първенство, колективната и индивидуалната титла“, каза Мбапе, цитиран от 90min.

Меси игра за ПСЖ от 2021 до 2023 г. Той има 75 мача за парижани, в които отбеляза 32 гола и направи 35 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ

    5 7 Отговор
    там в барса за този меси играеха цял отбор за да оправдаят кинтите които прахосаха по него при франсетата е друга бирата и номер 30 лъсна като статист павилно е забелязал мбапе той все пак е футболист а не статист като аржентинеца

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Какви кинти ?

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ":

    Барса не го е купувала от друг отбор за стотици милиони и заплатата му в Барса беше по-малка от на много други играчи, чак последните 2-3 години я вдигнаха повече и пак беше под тази на Роналдо. Меси беше много бърз под 30 годишна възраст, годините си казват думата, както и Роналдиньо, когато беше млад , беше много бърз и техничен.
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    7 0 Отговор
    Направо излиза , че Меси е станал световен шампион, защото е играл с Мбапе !
  • 4 Анджо

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ":

    Ти разбираш ли нещо от фудбол. Меси колкото гола е вкарал , на половината са асистенции . Виж статистиката и не пиши глупости.
  • 5 Всички фенове на ПСЖ освиркват Меси

    2 1 Отговор
    Меси Дузпата не е вкарвал гол в последните 16 мача.