Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 21:30 2 339 4

Отхвърлиха още една молба на Дани Алвеш да бъде освободен от ареста

  • дани алвеш-
  • футбол-
  • арест

Бившият футболист на Барселона е обвинен в изнасилване, а датата за старта на неговото дело все още не е определена

Отхвърлиха още една молба на Дани Алвеш да бъде освободен от ареста - 1

Бразилският футболист Дани Алвеш, който от 20 януари е в ареста на наказателния комплекс в Брианс, отново не успя да излезе на свобода, след като и третата му молба да бъде пуснат на свобода бе отхвърлена от съда в Барселона, съобщи вестник "Ас".

Бившият футболист на Барселона е обвинен в изнасилване, а датата за старта на неговото дело все още не е определена. Прокуратурата пък иска 9 години затвор за Дани Алвеш. Той иска освобождаване с мотива, че са изминали 3 месеца от предишното му искане и 9 месеца от влизането му в ареста.

Освен това Дани Алвеш е платил 150 000 евро на жертвата, което би трябвало да смекчи вината му. Апелативният съд на Барселона обаче смята, в противоречие с критериите, изтъкнати от защитата на бразилеца, че опасността от укриване на бразилеца продължава да съществува, тъй като обстоятелствата не са се променили. Възможно е той да бъде осъден на една година затвор, като това означава, че той ще е излежал почти цялата си присъда предварително, уточнява още "Ас".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ден

    4 2 Отговор
    Поредния невинен мъж който е сготвен с цел една проститутка да се облажи !
  • 3 Гаглей

    1 0 Отговор
    А защо обвинен е в ареста, вече толкова време без да е доказано престъплението. А ако се окаже, че е невинен???
  • 4 Иванова

    1 0 Отговор
    Не е невинен! Опитваше се да сменя версиите: от никога не я е виждал, през доброволен секс до изнасилване. Невинен човек не бърза да плаща!