Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 19:30 1 690 15

Локо Сф препъна Левски на Надежда с гол в последната минута

  • левски-
  • футбол-
  • локомотив софия

Марин Петков и Андриян Краев бележат за "сините", но Димитър Митков с два гола донесе точката на столичните "железничари"

Локо Сф препъна Левски на Надежда с гол в последната минута - 1


Локомотив София взе точка при домакинството си на Левски в мач от 18-я кръг на efbet Лига. Срещата в Надежда завърши 2:2, като "сините" имаха аванс от два гола, но допуснаха изравняване в даденото от рефера продължение на двубоя. Марин Петков се разписа след чудесен пробив през първото полувреме, а появилият се като резерва през втората част Андриан Краев удвои със страхотен удар от границата на наказателно поле. В 76-а минута Димитър Митков бе на чудесна позиция и завърши перфектния пас на Карлос Франса, а в 95-ата минута отново той вкара за 2:2.

Ето как се разви мачът:

В 14-а минута футболистите на Локомотив София си раздадоха добри подавания, като Валентин Николов видя празното пространство и го превзе с дрибъл, а накрая реши да стреля от дистанция, но опитът му профуча високо над напречната греда.

Шест минути по-късно Получи се разбъркване в наказателното поле на Локомотив София след изпълнение на корнер, а накрая тя достигна до Асен Чандъров, който опита изстрел, но бе блокиран в последния момент. В 26-а минута Левски създаде най-доброто си положение, след като Рикардиньо бе намерен чудесно от Жереми Петрис, а бразилецът пропусна на празна врата, нацелвайки напречната греда.

Секунди по-късно Марин Петков направи страхотен индивидуален пробив, като нахлу в противниковото наказателно поле, а защитата на Локомотив София му остави много пространство, като българският национал се възползва и отправи чудесен удар в ъгъла на Александър Любенов, който нямаше как да реагира.

В 44-а минута Димитър Митков стреля директно от пряк свободен удар, като топката се движеше по земята, но Пламен Андреев успя да реагира и улови. Веднага след това Локомотив София организира бърза атака, при която Димитър Митков намери непокрития Карлос Франка, който бе на празна врата, но нападателят шокира, като изпрати топката високо над напречната греда от позиция, от която трябваше да отбележи.

В 50-а минута домакините изпълниха заучено корнер, при който топката се озова на първа греда, където Валентин Николов отклони с пета, а Франса я пропусна, като това можеше и да е гол, ако не бе превъзходната намеса на Пламен Андреев.

Малко след това Красимир Милошев връхлетя върху отскочила топка и опита удар извън наказателното поле, който бе точен, но нямаше сила в него и стражът на Левски нямаше проблеми да спаси. В 71-а минута Защитата на Локомотив София не се справи при атака на Левски, като топката бе лошо изчистена, а на границата на наказателното поле бе Андриан Краев, който не се поколеба да отправи силен удар в ъгъла, оставяйки безпомощен Александър Любенов.

В 76-а минута Карлос Франса направи феноменален индивидуален пробив, като преодоля Дарлан и навлезе в наказателното поле, като намери Димитър Митков на точката на дузпата, а последният нямаше проблеми да изпрати топката във вратата.

В 90-а минута Стив Траоре направи добър пробив по десния фланг, като центрира, а Димитър Митков от трудна позиция успя да стреля, но Ван дер Каап бе добре застанал и успя да повлия на изпълнението така, че Пламен Андреев да улови спокойно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    14 5 Отговор
    Че играе ганкиното Левски е видно.Че и от зад и отпред са тантела същото .Дузпа нямаше.Измисли я съдията .Оня измислен Дарлан ритна първо топката и атакуващия се хвърли в краката му...
  • 2 Левски 1914

    12 16 Отговор
    Тази година играем за шапионска титла. Нищо не може да ни препъне.

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Немо

    16 3 Отговор
    Развалихме 40 годишното приятелство и ето... Само преди няколко месеца беше немислимо да осъдят дузпа срещу Левски и то в 90тата минута
  • 4 аха

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    по-добре да се нацелят в 7-то място, пък дано господ им помогне.

    Коментиран от #15

  • 5 Пръц

    12 4 Отговор
    Перуката споделил в тесен кръг,че ще се махне от БФС когато Левски станат шампиони.Демек-никога 😂
  • 6 Левски 1914

    6 14 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Но ЛЕВСКИ съществува, цска ФАЛИРА! Слушай ДУЧЕТО той казва истината!

    Коментиран от #7, #8, #10, #11

  • 7 да бе

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    сигурно е така, както казваш, но ми се струва, че тоя път онова, це сакато ще го правят шампион.
  • 8 Мимчят

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Левски съществува,но лошото е ,че само вигитира...
  • 9 СЗО

    3 2 Отговор
    Уевски пак са се отървали...
  • 10 Тото 1 и Тото 2

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Леевски съществува , защото е ОТБОР на ВЛАСТТА и хора като Делян от ДПС и Бойко Тулупа ги спасиха ! Да имаш милионни дългове и то 6-7-8 години и да си още жив и да мърдаш , става само защото Тиквата им е фен и собственик !

    Коментиран от #12

  • 11 Гоуст

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Ха-ха, то и марулята съществува, но пък какъв живот само....
  • 12 Много по- правилно

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Тото 1 и Тото 2":

    е да се каже, че лицето ББ е благодетел на тирето, защото без неговата пряка намеса такъв отбор просто нямаше да има, че и с инициалите на покойното четирибуквие. А ако това състояние, в което е Левски сега, бива наричано спасение, то по - добре да не коментираме....
  • 13 да да

    4 2 Отговор
    Бахур в синьо.....Няма как да не го лапнат....
  • 14 Верно ли бе

    6 1 Отговор
    Комисията за защита на правата на хората към ОНН се самосезира след новината ,че в МОСАД са измъчвали пленени бойци от ХАМАС , като са ги завързали и са им пускали да гледат насила записи на мачове ва Левски.От ОНН заявиха , че подобно отношение е нечовешко и недопустимо и заплашиха Израел със санкции.
  • 15 Хахахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "аха":

    😂😂😂🤣🤣🤣