Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 11:51 2 174 8

Везенков след силен мач: Нека бъдем честни - никога...

  • спорт

Сашо е максималист

Везенков след силен мач: Нека бъдем честни - никога... - 1
Снимка: БГНЕС

"Нека бъдем честни - никога няма да бъда супер защитник, но искам да съм солиден и да помагам на отбора. Не искам да бъда ахилесова пета. Подобрявам се с всеки мач, но не искам да говоря само за себе си. Когато сме допуснали 131 точки, значи не сме играли добре в защита. Трябва да видим как да се подобрим", каза Александър Везенков, цитиран от БТА.

Сашо говори след загубата на Сакраменто Кингс от Лос Анджелис Клипърс със 117:131.

С него в игра домакините бяха +6 точки. Без Везенков ситуацията беше -20 точки за "кралете". Българинът обаче остава критичен към себе си.

Все пак той показа срещу ЛА Клипърс, а и срещу Голдън Стейт Уориърс при ключова победа с 1 точка разлика вчера, че определено има място в НБА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    7 0 Отговор
    Везенков играе по 7-8 минути и вкарва 10 точки. Ако играе колкото Сабонис и Фокс, ще вкарва над 20-25. Просто треньора трябва да разбера, че има уникален играч и да му даде истински шанс да се докаже, а не да го пуска в 4/4 и да очаква да вкара 5-6 тройки.
  • 2 Ники

    1 6 Отговор
    Не си за там момче и скоро ще го разбереш....на 30 години да се доказваш в нба е малко трудно...

    Коментиран от #3, #6, #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не му е там мястото

    10 1 Отговор
    на нашето момче!Маймуни се разбират с маймуни,не с бели хора! При завършване на мача никой от съотборниците му не го поздрави!Ръката на момчето остана вдигната за поздрав,но те просто го игнорираха!Прибрай се в Европа,момче,тук ти е мястото!!!
  • 5 Перо

    2 4 Отговор
    Везенков направи голяма грешка, че отиде там! Ще го дискриминират до края и ще го изхвърлят! До сега не е играл нито един път пълно време! Вечна резерва като Бербатов! Другото е защо в БГ му се следи изкъсо развитието? Той си е частно лице, играещ за чужд клуб - средна класа и няма нищо общо с БГ!
  • 6 Така е,

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ники":

    и той сигурно вече го разбра! Никога няма да го оценят подобаващо!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.