Last news in Fakti

1 Декември, 2023 10:30 874 4

Висока цена отказва Левски от крило на Локо Пд

  • алфа конте-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • левски-
  • асен митков

Ако преговорите между двата клуба обаче станат по-сериозни, не е изключено Левски да предложи бартер на играчи, като един от тях може да бъде младежкият национал Асен Митков, който е харесван от старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Томаш

Висока цена отказва Левски от крило на Локо Пд - 1

Левски е получил отказ от страна на Локомотив Пловдив относно предложението си за фланговия нападател Алфа Конте. „Черно-белите“ са обявили в неофициален разговор, че готови да се разделят с играча, който е попаднал в полезрението на „сините“, срещу сумата от 400 хиляди евро. Именно сумата обаче е на път да откаже столичани от бившия футболист на Апоел Тел Авив.

Ако преговорите между двата клуба обаче станат по-сериозни, не е изключено Левски да предложи бартер на играчи, като един от тях може да бъде младежкият национал Асен Митков, който е харесван от старши треньора на Локомотив Пловдив Александър Томаш.

Алфа Конте присъедини се към Локо Пд на 1 март, но подписа официален договор след четири месеца поради проблеми с работната виза. Контрактът му е валиден до лятото на 2025-а година. В случай на негова продажба, 23-годишният Конте би станал един от най-скъпите трансфери на настоящото ръководство на „черно-белите“ след този на бразилеца Матеус да Силва за 280 хиляди евро в Карабах.

Преди време стана ясно, че Левски се интересува от още един играч на „смърфовете“ – става дума за централния защитник Хорхе Сегура, който е следен и от турски клубове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    2 2 Отговор
    Закривай

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    Те който трябваше ЗАКРИХА!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.