Last news in Fakti

4 Декември, 2023 14:00 1 011 4

ЦСКА съобщи важна информация за последния мач на стадион "Българска армия"

  • цска-
  • футбол-
  • стадион българска армия-
  • лудогорец-
  • фенове

От клуба разясниха за Деня на отворените врати, в който феновете ще имат възможност за последен път да видят "Армията" отвътре

ЦСКА съобщи важна информация за последния мач на стадион "Българска армия"  - 1

ЦСКА съобщи важна информация относно организацията за последния двубой на стадион "Българска армия" в този му вид. В неделя (10 декември) "червените" посрещат Лудогорец в мач от 20-ия кръг на efbet Лига, след който ще започнат процедури за разрушителни дейности, както и избор на строител за новото съоръжение.

От клуба разясниха за Деня на отворените врати, в който феновете ще имат възможност за последен път да видят "Армията" отвътре. От ЦСКА ще осигурят достъп на привържениците до терена, съблекалнята и стаичката на бай Добри. "Червените" призоваха публиката да не навлиза на терена след края на срещата с Лудогорец.

Ето какво написаха от клуба:

"Важна информация относно организацията за историческия последен мач на стадион “Българска армия”

Всеки фен, закупил онлайн билет, ще може да получи негов специален хартиен аналог на касите на ст. „Българска армия“. Гишетата ще работят от УТРЕ (05.12.) до НЕДЕЛЯ (10.12.) между 10 – 18 ч. Призоваваме ви, при възможност, да не чакате до деня на мача, за да вземете своя хартиен билет. Предвид огромния интерес и разпродаден стадион, не можем да гарантираме, че в деня на двубоя ще могат да се раздадат всички билети. Те преминават заверка, което отнема технологично време.

Всеки картодържател има право на билет срещу показване на абонаментната си карта.
Билетите на картодържателите, които нямат възможност да присъстват на срещата, ще бъдат запазени в администрацията на клуба.
Ако не успеете да вземете хартиен билет, може да влезете на стадиона с електронния си пропуск.

В събота ви очаква Ден на отворените врати. Входът е свободен, като ще имате възможност да посетите съоръжението между 10 – 17 ч. Подробна информация за активностите може да намерите в публикацията по-долу.

В деня на мача забавленията ще са съсредоточени на стадиона, непосредствено преди началото на срещата, както и на полувремето.

СЛЕД КРАЯ на двубоя навлизането на публика на терена няма да бъде възможно! Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион "Българска армия".

Молим ви да се съобразите с решението ни, така че всеки един армеец, дори и онези, които не са успели да присъстват на мача, да могат да получат парченце спомен от историята на "Българска армия".

Нямаме търпение да изживеем с вас този паметен за цялата "червена" общност момент. Момент, който чакаме с десетилетия. Нека му се насладим изцяло!".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 аре стига с тия бе

    4 4 Отговор
    да си дигат нивата и да си бегат у микре че има овце за пасене,и без тва не стават за чеп с тия черните и анонимцици от 6 европейска глуха
  • 3 Факт

    7 2 Отговор
    Още няма фирма строител, но разрушителни дейности ще започвали?!? Какво ? Това звучи супер професионално! Типично по български действаме отново ! Това докато не се построи и не е готово - изобщо не мога да се зарадвам и да повярвам, че може да стане !
  • 4 Факт

    2 0 Отговор
    Направете новия стадион и тогава бийте тъпаните ! Все още нищо не е сигурно! Зор/желание ще е в пъти по-голям да присъстваш на новия стадион, отколкото на сегашното "съоръжение" !