Last news in Fakti

5 Декември, 2023 18:00 962 2

Манчестър Юнайтед наказа 4 медии!

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • челси-
  • футбол

Това става след новината в Manchester Evening News, в която се твърди, че Ерик тен Хаг е загубил доверието на няколко играчи и дори на част от персонала в съблекалнята

Манчестър Юнайтед наказа 4 медии! - 1

Манчестър Юнайтед забрани на четири медии да присъстват на пресконференцията на Ерик тен Хаг преди мача с Челси днес.

Това става след новината в Manchester Evening News, в която се твърди, че Ерик тен Хаг е загубил доверието на няколко играчи и дори на част от персонала в съблекалнята.

Освен Manchester Evening News забрана получават и Sky sports, ESPN и Mirror. Всяка една оттези медии публикува критични статии за Ерик тен Хаг тази седмица.

От клуба споделиха, че причината за забраната е, че клубът не е бил потърсен за коментар, преди историята на Самюел Лъкхърст да бъде публикувана тази сутрин.

„Клубът предприе действия срещу няколко медийни организации, не за публикуване на истории, които не ни харесват, а за това, че го правят без да се свържат с нас, за да ни дадат възможност за коментар или оспорване."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    4 0 Отговор
    В демократична Англия , дори футболните клубове могат да наказват медии!
  • 2 Бат иван

    1 2 Отговор
    Тен тъпак знае ме му удва края