Last news in Fakti

7 Декември, 2023 10:00 2 088 7

Любо Пенев близо до нов клуб

  • любослав пенев-
  • футбол-
  • арда-
  • хебър

Очаква се това да се случи след края на есенния дял

Любо Пенев близо до нов клуб - 1

Любослав Пенев е фаворит за нов треньор на „Арда“, пише "Труд". В Кърджали са решени да търсят промяната, след като през новия сезон няма видима промяна в резултатите. Очаква се това да се случи след края на есенния дял. Столът на Александър Тунчев се разклати солидно след серията незадоволителни резултати, включващи една победа в последните седем мача за първенство. Успехът над „Литекс“ с 4:1 за Купата на България трудно може да промени ситуацията при „сините“.

В Кърджали вярват, че Пенев е човекът, който може да надгради не само откъм резултати, но и като развитие на отбора. "Сините" разполагат със солиден състав, включващ имена като Станислав Иванов, Преслав Боруков, Абубакар Тунгара, Радослав Цонев и други.

В същото време обстановката в „Хебър“, където в момента работи бившият селекционер на България, не е стабилна. Клубът взе решение да стартира дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на отбора по време на очертаващите се тежки месеци - декември и януари.

Апелът е насочен както към местни фирми, така и към фенове. В разпратено до медиите съобщение се казва, че ръководството на „Хебър“ трябва да събере необходимите финансови средства за да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, помощен персонал и треньорски състав на Академията на клуба (ДЮШ). По всичко изглежда, че през пролетта „зелените“ ще свият значително бюджета.

Не е изключено рокадата да отведе Тунчев в Пазарджик. Специалистът е юноша на клуба, откъдето тръгна за големия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква поредна футболна драма

    4 5 Отговор
    Любо Пенев със син екип!:)

    Коментиран от #2, #6

  • 2 СЕЛСКАТА ГРУПА В

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "Каква поредна футболна драма":

    ПЕНАТА СТАВА ЗА ТРЕНЬОР САМО НА В ГРУПАТА! САКАМЕ ГО В С. ГОЛЯМО НАНАДОЛНИЩЕ! ДА ДУХА СУПАТА ТОЯ ДЕТО ПРОДАДЕ МАЧА НА СВЕТОВНОТО!
  • 3 Специалиста

    7 1 Отговор
    И отново и пак да Ви го пиша. В малка България, никой не разбира футбола по-добре от Супата. И вместо да оглави целия български футбол, го лутат по отборчета като Етрополе-Булгарплод-Ганчев, и другото подобно от Ф-бет и разни провинциални отборчета. Веднъж на сто години в тая държава се е родил мениджър от световно ниво, и цялата мафия от БФС го държи далеч от трона за който единствен той е достоен. Ако днес Супата оглави БФС, след 5-7 години, националния отбор ще играе с големите като с равни, а победите срещу Малта, Люксембург, Фарьорски острови,С. македония, ще са просто закономерност. КАЗАХ.

    Коментиран от #5

  • 4 БабаПеевска

    0 0 Отговор
    Уаууу, арда ша ставаш чампиони, кой ше плаща ??
  • 5 Каква поредна футболна драма

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Специалиста":

    Съгласен съм с теб за качествата му като треньор. За ръководител - не! Този филм вече го гледахме с Боби и ко!
    Нека всеки да се занимава с това, от което разбира!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.