Last news in Fakti

7 Декември, 2023 13:15 1 095 9

Стилиян Петров: Изпълкомът показа, че в БФС не са променили мисленето си

  • стилиян петров-
  • бфс-
  • изпълком-
  • футбол

Има три важни точки, които направиха впечатление

Стилиян Петров: Изпълкомът показа, че в БФС не са променили мисленето си - 1

Рекордьорът по мачове в националния отбор Стилиян Петров коментира в предаването „Тази Сутрин“ проведения вчера Изпълком на БФС, който насрочи конгрес за избор на наследник на Борислав Михайлов на 15 март 2024 г.

"След последния Изпълком видяхме, че тези хора, които управляваха 18 години, не са си променили мнението, визията, начина на мислене. Има три важни точки, които направиха впечатление. Вчера беше гласувано да се не впише Михаил Касабов в регистъра като президент. Това означава, че Борислав Михайлов продължава и иска да бъде ръководител на БФС. Второто е затварянето в столичен хотел, където ще бъдат, може би, вкарани толкова много хора и клубове, за да могат да се контролират и да се следи гласуването. Залата е много по-малка, медиите няма да присъстват. Отново ще опитат да манипулират този конгрес“, заяви Стилиян Петров.

„Най-интересното от вчера е изказване на човек от Изпълкома, който е заявил, че ще се кандидатира само и само да обжалва този конгрес. Разбира се, че не е шега. Това е техният начин на работа, тяхното мислене от много години. Ако искат да продължат в падение, без финансиране и структура, ще изоставаме все повече и повече дори от нашите съседи. Да не говорим в глобалния пейзаж на световния футбол. Да се надяваме, че Михайлов няма да продължи и в УЕФА, защото той и хората около него поставиха българския футбол на колене. Страхът от това какво ще намери следващият президент е голям. Има притеснения да не се стигне до затвор, както се случи в Румъния. Те решиха да изчистят своя футбол и виждаме какво постигат 4 години по-късно", допълни бившият национал.

"Ние представяме нашата концепция вече две и половина години, обиколихме страната, показахме програмата пред фенове, клубове, кметове. Отново ще го направим много скоро. И всички вие ще получите обновената програма, която може да обсъждате. Някой от вас видял ли е дебат между кандидати за президенти? Сегашните управляващи работят за личните си интереси, а не за доброто на българския футбол", завърши Стенли.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марк

    5 5 Отговор
    Само не вземай Бербарона в екипа си, защото устата му още миришат на мляко, а и той веднъж вече предаде България!

    Коментиран от #3

  • 2 Няма

    3 3 Отговор
    Бербата ще е в Турция да слага нова перука
  • 3 Ами и онзи

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Марк":

    Житният бегач,за кво му е?!
  • 4 3.14К

    3 2 Отговор
    Стилян Петров първи вариант на толупа за кмет на София. Поредна марионетка и то на КОЙ!
  • 5 СЗО

    2 2 Отговор
    Перуката в УЕФА....не е толкова лоша идея. Като не можем да повишим качеството на БГ футбола, може да понижим качеството на световния футбол.
  • 6 Некой си

    3 4 Отговор
    Стенли.Тия пияници всичките са били ушета на ДС.Комунист власт с кръв я взима и дава.Добри момчета сте,ама срещу червената чума нямате шанс.Когато се приеме закон за лустрацията ,тогава ще се управи България.Виж го и доносника във волейбола.Толуп с петолъчка на челото.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.