Last news in Fakti

8 Декември, 2023 07:00 1 410 1

Кузманов реализира една от мечтите си: Наполи и Локо братя завинаги!

  • димитър кузманов-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

Тенисистът е огромен фен и на двата отбора

Кузманов реализира една от мечтите си: Наполи и Локо братя завинаги! - 1

Вторият ни най-добър тенисист Димитър Кузманов, който е и рекордьор по победи в Купа “Дейвис” за България се похвали, че е сбъднал една от мечтите си, а именно да посети мач на своя любим футболен отбор в чужбина Наполи на “Диего Армандо Марадона”, стана ясно от публикациите му в социалните мрежи.

За негово съжаление на срещата между Наполи и Интер през изминалия уикенд, неговите любимци загубиха безславно с 0:3 от “нерадзурите”.

Мико, който не крие любовта си за Локомотив Пловдив написа следното: “Форца Наполи! Благодаря на "Curva A", Napoletani & Lauta Army за това, че помогнаха за сбъдването на мечтата ми. Наполи и Локо Пловдив - братя за цял живот".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 0 Отговор
    Сега вече разбирам защо няма никакви успехи в тениса!