Last news in Fakti

8 Декември, 2023 12:30 1 166 0

Скандали и изгонени играчи в отбор от елита на Англия

  • нотингам форест-
  • джо уоръл-
  • скот макена-
  • футбол-
  • скандали-
  • висша лига

Освен това им е казано да се явяват на тренировка в час, различен от този на съотборниците им

Скандали и изгонени играчи в отбор от елита на Англия - 1

Нотингам Форест е изгонил капитана на клуба Джо Уоръл и Скот Макена от тренировките на първия отбор, съобщава Mail Sport.

На двамата играчи е било наредено да тренират на различни терени от останалата част от първия тим. Освен това им е казано да се явяват на тренировка в час, различен от този на съотборниците им.

Няма официално обяснение защо е наредено на двамата да тренират далеч от съотборниците си, но източници посочват, че отстраняването им не е свързано с поведенчески проблеми или скандали.

Двамата се очаква да напуснат клуба през януарския трансферен прозорец. Уоръл и Маккена бяха ключови играчи за Стив Купър и Нотингам Форест, когато тимът постигна промоция през сезон 2021/22 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА