Last news in Fakti

8 Декември, 2023 13:30 1 268 2

Напрежението в Манчестър Юнайтед се увеличава

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • футбол-
  • висша лига

Играчите получават от Тен Хаг седмичен график, като мениджърът има право да извършва промени в него в зависимост от резултатите

Напрежението в Манчестър Юнайтед се увеличава - 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е отхвърли искането на част от играчите да имат повече почивни дни. В последните няколко футболисти от основната група на първия отбор са се оплакали от натовареността и ограничения брой почивни дни, които им се отпускат. Става въпрос за Люк Шоу, Маркъс Рашфорд, Рафаел Варан, Каземиро и Лисандро Мартинес.

Играчите получават от Тен Хаг седмичен график, като мениджърът има право да извършва промени в него в зависимост от резултатите. Някои от звездите искат да са наясно с графика за по-дълъг период, за да могат да планират ангажиментите си извън мачовете и тренировките.

Според "Дейли Мейл" Тен Хаг е изслушал недоволните играчи, но е отговорил категорично, че се изискват най-високи стандарти на отдаденост и саможертва, за да се играе за клуб като Юнайтед и че футболистите трябва да се влагат максимално. Нидерландецът предоставя от време на време на допълнителни почивни дни през този сезон, но е убеден, че Висшата лига става все по-натоварваща физически и изискванията, които отправя към своите играчи, трябва да бъдат максимални.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да...

    2 0 Отговор
    Провалиха го този отбор...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.