Last news in Fakti

8 Декември, 2023 10:30 1 250 11

Главата на треньора на Левски не падна заради липсата на алтернатива

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол

Принципно са били обсъждани доста теми около клуба, но на сбирката е станало дума и за уволнението на Николай Костов

Главата на треньора на Левски не падна заради липсата на алтернатива - 1

Главата на треньора на Левски Николай Костов не падна и след тежката издънка за Sesame Купа на България срещу Хебър. В. "Мач Телеграф" пише днес, че ден след отпадането в Пазарджик ръководството на "сините" се е събрало. На срещата, която се е провела рано сутринта, са присъствали членовете и на Надзорния съвет, и на Управителния съвет.

Принципно са били обсъждани доста теми около клуба, но на сбирката е станало дума и за уволнението на Николай Костов. От "Герена" разкриха, че основната причина треньорът да запази поста си към днешна дата е фактът, че той няма алтернатива. Истината е, че ръководството на клуба не е водило нито разговори за нов треньор, нито е обсъждало темата за смяната му до вчера.

В Левски отчитат, че основните проблеми на Николай Костов са в съблекалнята, където той е изпуснал контрола. Отделно отборът е постоянно преследван от мускулни контузии, което не говори добре за тренировъчния процес.

Самият треньор призна косвено проблемите в съблекалнята след поражението от Хебър с твърдението, че съперникът е имал по-добър колектив от този на "сините".

Според запознати е възможно Николай Костов да бъде освободен след последния мач за годината - гостуване на Ботев Враца, дори ако "сините" победят.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    7 2 Отговор
    Главата на треньора на Левски не падна заради липсата на алтернатива.
    Каква липса?
    Аз съм на среща, мене сложете треньор.
    Разбирам от : фалити, ментета,лицензи.
    Казвам си стихотворението и всички ще са спокойни.
  • 2 ВЪПРОС

    4 1 Отговор
    А каква е алтернативата с НАП и милионните дългове ? Защо ги протакат и бавят вече толкова много ГОДИНИ ? Фалирайте ги , както биха сторили с всеки друг длъжник !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шизофен 1914

    5 2 Отговор
    "Баязид Подуяне"отпада постоянно навсякъде и винаги по срамен начин. "Хайърсъз Подуяне” е слаб, неорганизиран отбор, фалирал и без бъдеще. НАП се страхува да ги обяви в несъстоятелност и да ги ликвидира, понеже Буда и Шишомир не дават.Ако беше друг нормален отбор, отдавна щяха да са го приключили. С „Джингиби Сюнет Спорт“ проблемът е, че са незаконни и отдавна са свръх задлъжнели, но имат много голяма изродска /фенска/ маса и властта се страхува от размирици. Ако не бяха групите от сини престъпници, Шизофен 1914, отдавна щеше да е загинал и пререгистриран !!!
  • 5 Ганьо Банкянски

    5 0 Отговор
    Не е вярно , че нямат алтернатива ! Да вземат за треньор бат Бойко . Той е идеален за тях - хем им е фен , хем е почти собственик , хем и с простащината си пасва чудесно за отбора ! А е и толкова страшен , че няма кой да му се опъне. А накрая , ако не друго , ще предизвиква смях , сеир и шоу с появата си на стадиона !
  • 6 Баба Меца

    2 4 Отговор
    НЕ знам защо , ама мен лично много ме кефи , когато сините се ГЪРЧАТ , като набоден с карфица ЧЕРвей !

    Коментиран от #9

  • 7 мухата ЦЕЦЕ

    1 1 Отговор
    На изтрития коментар 3 беше написано същото , както в 6 ! Защо го изтрихте ? Какво обиДНо и НЕцензурно има ?
  • 8 Зайо Байо

    5 0 Отговор
    След цялата злоба , ОМРАЗА , лицемерие и НЕГАТИВИЗЪМ , с които ни заливаха сините , това което им се случва е най-малко лошото , което заслужават ! Помните ли как скандираха , че били САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ? А през това време власттта ги обгрижваше - Бойко , Делян , Софиянски , Сталийски , Бакърджиев .........Стигна се до това , че да ги наричат ОТБОРА НА ВЛАСТТА !
  • 9 ЗНАМ защо

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Баба Меца":

    и много ме кефи, когато припоци започнат неистово и безпомощно да се изказват за Левски! Приличат ми на старо въшливо куче без зъби, дето само лае по инерция, докато синджирът не го върне на мястото му.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.