Last news in Fakti

10 Декември, 2023 18:30 1 315 2

Любо Пенев: Не знам дали ще водя Хебър и пролетта

  • хебър-
  • любослав пенев-
  • футбол

Естествено нужни за и корекции, това е съвсем нормално

Наставникът на Хебър Любослав Пенев заяви след загубата с 0:1 от Ботев (Пловдив), че е доволен от свършеното по време на полусезона в efbet Лига. Специалистът обаче заяви, че не може да каже към момента дали ще води тима и през пролетта.

“Изиграхме добър мач, но не вкарахме гол. Ако не го правиш, се обезсмисля всичко друго. Поздравявам момчетата, днес бе последен мач за годината, направиха се доста неща. Следващата година първенството продължава, до момента доста добра свършена работа. Сега не мога да ви отговоря дали Любослав Пенев ще бъде начело на тима и пролетта. Работим в правилната посока и на правия път сме. Естествено нужни за и корекции, това е съвсем нормално. Момчетата са професионалисти и се отнасят сериозно към всички задачи”, каза Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    7 1 Отговор
    Пак да Ви го пиша. В малка България, никой не разбира футбола по-добре от Супата. И вместо да оглави целия български футбол, го лутат по отборчета като Етрополе-Булгарплод-Ганчев, и другото подобно от Ф-бет и разни провинциални отборчета. Веднъж на сто години в тая държава се е родил мениджър от световно ниво, и цялата мафия от БФС го държи далеч от трона за който единствен той е достоен. Ако днес Супата оглави БФС, след 5-7 години, националния отбор ще играе с големите като с равни, а победите срещу Малта, Люксембург, Фарьорски острови,С. македония, ще са просто закономерност. КАЗАХ.
  • 2 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с теб,но спомени,че му помага Големия Ради Здравков!иначе всичко е така!