Last news in Fakti

12 Декември, 2023 22:00 2 030 2

Лотито със скандален разказ! Манчини чисто гол в тунелите, Моуриньо пак бил в центъра на събитията

  • лацио-
  • клаудио лотито-
  • футбол

Президентът на Лацио сподели много любопитна случка от Римското дерби

Лотито със скандален разказ! Манчини чисто гол в тунелите, Моуриньо пак бил в центъра на събитията  - 1

Президентът на Лацио Клаудио Лотито сподели пред зрителите на “The Journalai” свои спомени от едно от последните Римски дербита между Лацио и Рома, в което “орлите” са били символични домакини.

“Прибирам се аз в тунела след мача и гледам един от нашите седи и се кара с някъв чисто гол човек. После видях, че беше капитанът на Рома Манчини, който повдигаше тон и се разхождаше между всички делегати без нищо върху себе си. Доближих се за да разбера какво става и се спирам до тях двамата. В един момент излиза Моуриньо от съблекалнята на Рома и ми държи сметка защо съм бил там. Тогава беше моментът в който повиших тон и му казах “Аз съм президентът Лотито, ти си един служител, на всичкото отгоре и гост днес!”, разказа с усмивка собственикът на “римските орли” в подкаста.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    1 5 Отговор
    Глупости на квадрати, медии и пропаганда,чичо Моуриньо пак ще ги лекува затова плачат като девойки.
  • 2 Лацио

    1 4 Отговор
    Лацио е велик клуб! Моуриньо е временно в Рим, после привършва като треньор и се връща в Португалия. Никой няма да знае за него след 5-6 години, докато Лацио ще го има и след 100 години.