Last news in Fakti

20 Декември, 2023 10:00 1 027 1

Нови ужасни новини за Неймар

  • ал хилал-
  • неймар-
  • копа америка-
  • футбол-
  • контузия

31-годишният нападател на Ал Хилал скъса кръстни връзки на лявото си коляно по време на световната квалификация на Бразилия срещу  Уругвай на 17-ти октомври

Нови ужасни новини за Неймар - 1

Бразилският нападател Неймар ще пропусне предстоящото издание на Копа Америка в САЩ заради сериозната контузия на коляното, която той получи през октомври. Това съобщи известният бразилски лекар Родриго Ласмар.

31-годишният нападател на Ал Хилал скъса кръстни връзки на лявото си коляно по време на световната квалификация на Бразилия срещу Уругвай на 17-ти октомври. Две седмици по-късно той претърпя операция, а в момента тече възстановяването му.

„Все още е рано за него. Няма никакъв смисъл, той да прескача етапи от възстановяването си по-рано и да предприема излишни рискове. Нашите очаквания са той да бъде готов за началото на новия сезон в Европа, което означава август месец”, коментира докторът на Неймар.

„Трябва да бъдем търпеливи. Да говорим за завръщане по-рано от девет месеца след контузията е пресилено. Много е важно да се вземе под внимание биологичното време при такива контузии. Времето, за което тялото възпроизвежда тези връзки. Ако спазваме всички тези стъпки и след дълго възстановяване, очакванията са, че той отново ще може да играе на високо ниво”, каза още Родриго Ласмар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дришанска лисица

    0 0 Отговор
    Тази новина я чета от сигурно 5 години всеки месец как неймар не може да играе защото е контузен. да, слаб е , няма физика, има техника, но слаб завършващ удар и е слаб като издръжливост, а футбола е мъжка игра, където се бутат и то сериозно. Не става да си слаботелесен и да си най-добрия на терена.