Last news in Fakti

21 Декември, 2023 13:00 1 738 3

Дионтей Уайлдър призна: Използвам опиати

  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт-
  • опиати

Аяхуаска е растение, което е огромен халюциноген, традиционно приготвяна от шаманите на индианските племена в басейна на Амазонка

Дионтей Уайлдър призна: Използвам опиати - 1

Бившият носител на титлата на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-2-1, 42 нокаута) в момента е в Рияд за двубоя си срещу бившия шампион на Нова Зеландия Джоузеф Паркър в събота. Репортер от популярен канал в YouTube за бокс интервюира Бронзовия бомбардировач. За всеобща изненада, в разговора Уайлдър призна, че е използвал аяхуаска и каза, че тя му е помогнала много. Аяхуаска е растение, което е огромен халюциноген, традиционно приготвяна от шаманите на индианските племена в басейна на Амазонка. Ето и част от интервюто с американеца.

- Виждам мир в твоето присъствие, виждам усмивка на лицето ти. Как те промени с течение на времето пътуването ти в бокса?

- С течение на времето нещата в живота ти се оформят, започват да се случват в живота ти. Винаги съм бил спокоен, винаги съм бил със страхотна енергия, винаги съм се усмихвал. В момента това просто се е утроило, защото се занимавам с бизнес, който вече не ми е нужен. Сега бизнесът се нуждае от мен. Направих всичко - инвестирах парите си до момента, в който вече нямам нужда от тях. Децата ми са осигурени, семейството ми е осигурено, но най-вече имам мир и радост в живота си. Отдавам дължимото на аяхуаска. Аяхуаската наистина отключи много неща, тя ме отвори още повече. Жена ми каза, че аяхуаска ме е направила по-чувствителен. Признавам си, че нямам проблем с това. Предпочитам да се усмихвам, отколкото да се мръщя всеки път. Така че ето ме тук.

- Казахте, че не се нуждаете от бокс, но имате ли нужда да направите изявление в бокса, особено с Антъни Джошуа, като се има предвид колко години сте чакали Антъни? Това ли е нещо, което трябва да направите, преди да напуснете спорта?

- Не мисля, че трябва да правя каквото и да било, не мисля, че трябва да оказвам натиск върху себе си, особено във втората част на кариерата си. Просто живея живота си в мир и щастие. Когато казваш, че трябва да направиш нещо, автоматично си добавяш натиск. Той вече е налице, защото хората очакват нещо от теб. А аз съм само един човек, не мога да се харесам на всички. Опитвам се да угодя само на себе си и на семейството си. Това е, което правя.

- По-близо сме до битката с Джошуа от всякога. Вие двамата може да се срещнете през март. Но Джошуа каза, че предпочита да се бие за титлата, отколкото срещу теб.

- Виждаш каква енергия има. Предпочитам да се бия с него, отколкото за титлата, защото това е възможност, която не се появява много често. Искам да кажа, че той е бил шампион преди и все още ще има възможност да бъде шампион, но не може да се бие с един противник, който има десетгодишна история с него. Не знам защо е решил така. Но знаете ли - няма такова нещо като вкус и цвят. Аз го искам, но не знам дали той иска мен. Но както му казах по-рано, ако не се бием, му желая само най-доброто и нищо по-малко. Наистина се чувствам така и до днес се придържам към това мнение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво бе , спорта бил

    0 2 Отговор
    най най най . вземат кока американците и ирандците и нищо . това не е бокс . световна титла за наркозависими , чакащи огромни суми пари . спечелени по нечестен начин . гледаме роки , а после тайсън с мениджъра крадец . драма и наркотици в детсвото . аматьорския бокс е с правила . като ги нарушиш те бастисват . не играеш никога .
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    0 2 Отговор
    9мм от ПМ и е готое за "РАЯ"
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    0 2 Отговор
    Кравароговедарски биотпадък и "пример" за новото поколение бройлери !