Last news in Fakti

2 Януари, 2024 10:30 1 851 2

Юрген Клоп изпадна в паника, зорък оператор му помогна (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • нюкасъл-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • висша лига

Мениджърът на "червените" изживя критични минути, докато феновете на "Анфийлд" празнуваха

Юрген Клоп изпадна в паника, зорък оператор му помогна (ВИДЕО) - 1

Ливърпул победи Нюкасъл с 4:2 в първия мач от Висшата лига за годината. Въпреки победата, мениджърът на "червените" Юрген Клоп изживя критични минути, докато феновете на "Анфийлд" празнуваха.

Германецът тръгна към трибуните за традиционното си куфеене с агитката, но от пръста на ръката му, която размаха триумфално, се изплъзна брачната му халка и се озова на тревата. Стреснатият Клоп напразно започна да я търси, помогна му накрая зорък оператор, който му посочи къде да я намери.

Германецът, видимо облекчен, взе пръстена, преди да го целуне пред камерата с неговата типична усмивка, грейнала на лицето му. Това не е първият път, когато Клоп губи брачната си халка, след като призна, че веднъж е трябвало да я върне с помощта на водолази".

„Веднъж я загубих и имах нужда от професионален водолаз да го намери, защото бях във водата. От време на време губя няколко килограма и може да се изхлузи!", обясни той как може да е изгубил пръстена, чиято загуба предвещаваше тежки мигове за него вкъщи при съпругата му Ула Зандрок, втората му жена, която срещнал на мюнхенския "Октоберфест", където тя работела като сервитьорка.

Клоп благодари на оператора, който намери специалния пръстен, в интервю след мача с Bein Sports. "Не съм много по бижутата, но това е единственият пръстен, без който не мога. Операторът, който го намери, е моят герой. Той е новият ми герой за 2024 г. Отсега нататък, ако той иска да има цялото ми лице (в камерата), тогава може да го има!"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 1 Отговор
    Да и смени размера щом вече му е ГОЛЯМА !!!
  • 2 Гугльо - опит за автор

    2 0 Отговор
    "Веднъж я загубих и имах нужда от професионален водолаз да го намери,"

    "я" = ж.р. и после "го" = м.р./ср.р
    Едно и също нещо ли описваме?