Last news in Fakti

7 Януари, 2024 09:00 1 091 0

Голмайсторът на Хебър отказал на Левски

  • георги николов-
  • хебър-
  • левски-
  • футбол

Очаква се в близките дни да стане ясно къде ще играе роденият във Враца таран, но почти сигурно това няма да е на "Герена"

Голмайсторът на Хебър отказал на Левски - 1

Голмайсторът на Хебър и efbet Лига Георги Николов отряза мераците на Левски за неговия подпис. Очаква се в близките дни да стане ясно къде ще играе роденият във Враца таран, но почти сигурно това няма да е на "Герена".

Най-голям интересът към него е от страна на пловдивския Ботев. Смята се, че капитанът на тима Ивелин Попов лично се е заел със задачата да убеди Николов да дойде на "Колежа". Нападателят се колебае, защото има предложение и от ЦСКА 1948, като в клуба от Бистрица дори са сигурни, че той ще облече червения екип през пролетта.

Интерес към Николов не липсва и от чужбина. Два турски клуба и един от Западна Европа се увъртат около младежкия национал. Преди време той беше и в радара на ЦСКА - София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА