Last news in Fakti

9 Януари, 2024 17:00 1 167 6

Левски оставя звезда на "Герена"

  • уелтон-
  • левски-
  • футбол

Ръководството на клуба му е поставило цена, която отказва евентуалните кандидат-купувачи

Левски оставя звезда на "Герена" - 1

Фланговият нападател Уелтон ще остане в Левски и през следващия полусезон. Поне такива са нагласите на “Герена”. Ръководството на клуба му е поставило цена, която отказва евентуалните кандидат-купувачи. Преди дни в Белгия се появи информация, че два местни отбора са останали шокирани от исканата от “сините” сума, за да се разделят с правата на крилото. Това са елитният Стандард (Лиеж) и втородивизионният Лиерс. Те са били информирани, че бразилецът струва 4 млн. евро.

Предложението на Стандард е било за 800 000 евро, пише “Тема Спорт”. Белгийците не са искали да извадят нито евро повече. А засега очевидно няма и желаещи да се доближат до сумата, която би удовлетворила Левски.

Уелтон бе спряга и за тимове от Южна Корея и Япония, но само толкова. Чисти спекулации бяха и информациите, че той е желан от Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов. Мъри го взе на “Георги Аспарухов” в началото на 2022 година.

26-годишният Уелтон безспорно е най-острият играч на Левски и притежава страхотен дрибъл. Той обаче има доста да подобрява ефективността си пред гола. Бразилецът има 6 попадения на сметката си през есента, които бяха реализирани в 23 мача във всички турнири. Освен това направи и 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    1 6 Отговор
    Закривай
  • 2 Шизофен 1914

    4 7 Отговор
    „Джингиби Анадол Спорт“ оставя звезда си да грее още малко на ГеЙАрена !!!За да топли сърцата на наркомани и психопати !!!
  • 3 Пръц

    3 6 Отговор
    "Звезда" 😂😅😁 Истината е ,че няма кой да го купи тоя куц кон.И сега Раев трябва да му плаща безумна заплата.Скъсаняци !
  • 4 кУмУнист

    0 0 Отговор
    Вие на гонг и блиц ли вярвате бе копи пейстъри, ония анцуг в живота си не са слагали, спортни журналисти ми станали.
  • 5 Йеронимус БОШ

    1 2 Отговор
    Ама как така ? Сега от НАП ще са много тъжни и недоволни ! Пак ли ще им дадат толеранс ?
  • 6 свиреп ОХЛЮВ

    0 1 Отговор
    За сведение на хората - каква заплата взема това момче ? Нали не е тайна ? Все пак десетки , стотици и хиляди от феновете на сините , даваха пари от джоба си. Нека знаят за какво поне !