Last news in Fakti

9 Януари, 2024 22:30 1 485 2

Ето колко ще получи ЦСКА 1948 от Гьозтепе за Елитон

  • елитон-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • гьозтепе

Останалите 50 хил. евро ще бъдат платени в края на сезона, но при положение, че клубът от Измир спечели промоция за Суперлигата

Ето колко ще получи ЦСКА 1948 от Гьозтепе за Елитон - 1

Гьозтепе ще плати 125 хил. евро на ЦСКА 1948 за правата на Елитон, написаха медиите в Турция. По потвърдена информация на Gong.bg 75 хил. евро са гарантирани и влизат в касата на клуба от Бистрица сега. Останалите 50 хил. евро ще бъдат платени в края на сезона, но при положение, че клубът от Измир спечели промоция за Суперлигата.

28-годишният бразилец парафира днес с отбора, ръководен от Станимир Стоилов, за година и половина, като в договора му има опция за още един сезон. Контрактът му с ЦСКА 1948 изтичаше в края на сезона.

Елитон се превърна във второто ново попълнение на Гьозтепе след шведския офанзивен полузащитник Рамон Паскал Лундквист.

Измирският клуб заема трето място във временното класиране на турската Първа лига с 32 точки. Тимът изостава на една от втория Коджаелиспор. За елита директно се класират първите два клуба, а заелите местата от трето до седмо място играят плейоф.

Гьозтепе ще изиграе първия си официален мач за 2024 година в петък. Възпитаниците на Станимир Стоилов гостуват на Сакаряспор в петък от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯнБибиян

    3 1 Отговор
    хаха, смешни пари, ама за цеката са огромна сума ............
  • 2 Числото

    1 0 Отговор
    Го е подарил този.Смешна работа !