Last news in Fakti

10 Януари, 2024 10:00 3 498 13

Сензационни разкрития за Шумахер!

  • михаел шумахер-
  • формула 1-
  • джони хърбърт-
  • спорт

Самият той винаги е бил такъв, пазеше личното за себе си, беше потаен

Сензационни разкрития за Шумахер! - 1

Един от най-близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер във Формула 1 - Джони Хърбърт, разкри любопитни подробности около здравословното състояние на германската легенда, съобщава Mirror.

"Чувам някои неща от втора ръка. В нашите среди се говори, че той е способен да седи на масата за вечеря. Не знам обаче дали това отговаря на истината. Чета между редовете“, заяви британецът, който кара във Формула 1 за седем тима между 1989 и 2000 година.

"Не сме чували много неща от семейството му и това е разбираемо. Самият той винаги е бил такъв, пазеше личното за себе си, беше потаен. Нещата сега не са се променили много", добави Хърбърт.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    7 4 Отговор
    Кой знае какви са условията на завещанието му ,та да държат труп в къщата ? Че се води жив знае само семейството му ,така че сами трябва да си правим изводите !

    Коментиран от #4, #6

  • 2 АБВ

    18 0 Отговор
    И каква е великата сензация
  • 3 интересно и америка си имат един такъв

    4 4 Отговор
    дали имат разлика в мозъка с бай издън?

    Коментиран от #7

  • 4 АФРО АМЕРИКАНСКИ ДЖАЗ ТРОМПЕТ🎺

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    НЕЩО КАТО НИЩО...физическо...
    СЪСТОЯНИЕ КАТО НА БРОНЗОВИЯ войник
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 рфтгъхуи

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Не е до завещанието- Шумахер има сключени реклами договори за над €75млн. ежегодно...
    Сега си представи как компания Х (да кажем Пирели) решава да прекрати договора си с Шумахер поради очеизвадната невъзможност да се изпълнява... Да обяснявам ли какъв панаир ще бъде и как компания Х ще загуби няколко милиарда от капитализацията си на момента? Понеже никоя компания не ще такава известност всички си плащат чинно каквото е записано и това е... Гарантирано има поне 4 договора които са изтекли и все още компаниите плащат- все едно са подновили договора...
    Съвсем буквално казано- поддържат все още жив зеленчука щото им носи чиста кирия от поне €60млн. годишно... А разните там замъци си искат поддръжката, плаща се и за кариерата във Ф1 на онуй недоразумение- синът му...

    Коментиран от #9

  • 7 рфтгъухйик

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "интересно и америка си имат един такъв":

    Имат разлика разбира се- зеленчука има повече разумна мозъчна дейност отколкото Бидончев
  • 8 Питам бе

    7 0 Отговор
    Къде са сензационните разкрития???
  • 9 нерегистриран

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "рфтгъхуи":

    Ужасно е, но и аз си го мисля ... или се надяват да го докарат до състояние, годен да удари някой подпис, където трябва.
  • 10 колко е простичко

    4 0 Отговор
    Едно смислено изявление на семейството, на лекарите, на някой приятел, една-две снимки на Шумахер от днешния ден и край на спекулациите. Безусловно, това е огромна трагедия за близките му, те са основните потърпевши, но той е популярна, обичана и подкрепяна личност, и е някак неприемлива цялата тази тайнственост около здравословното му състояние.
    Има много фенове, които все още го обичат и не се примиряват с лаконичните новини, които се появяват отвреме-навреме за него, но в края на краищата семейството му решава, и без да имам угризения, смятам, че това не е някакво предпазване, а по-скоро изгодна политика на всички около него.
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 3 Отговор
    Смърта на СЕНА..........
  • 12 Не и не

    5 0 Отговор
    Сензационна глупост от г-н Мисир Ковачев за генериране на clickbait, щото г-н Мисир Ковачев само толкова си може, толкова му е нивото! Ааааа, извинете - по едно време беше залитнал да публикува само сиси и задници, явно е бил доста загорял чико..
  • 13 въпросче

    4 0 Отговор
    И какви са тези толкова любопитни подробности около здравословното състояние на германската легенда,които ги съобщава "Mirror"???