Last news in Fakti

12 Януари, 2024 10:00 1 539 0

Турски гранд представи легендарен защитник и обяви споразумение за играч на Милан

  • леонардо бонучи-
  • фенербахче-
  • футбол-
  • милан

36-годишният играч идва като свободен агент от Унион (Берлин), където прекрати отношенията си преди няколко дни

Турски гранд представи легендарен защитник и обяви споразумение за играч на Милан - 1

Италианският защитник Леонардо Бонучи подписа договор до края на сезона с турския гранд Фенербахче и беше представен пред медиите в Истанбул. 36-годишният играч идва като свободен агент от Унион (Берлин), където прекрати отношенията си преди няколко дни.

Бонучи, който има 12 сезона в Ювентус в два периода, през септември отиде в германския клуб, след като сам обясни като причина липсата на разбирателство с треньора на Старата госпожа Масимилиано Алегри. А по време на краткия си период в германската столица той записа 10 мача, три от които в Шампионската лига, и вкара един гол.

"Нашият клуб добавя италианския защитник Леонардо Бонучи към отбора си. Опитният защитник ще носи фланелката на Фенербахче до края на сезон 2023-24. На церемонията по подписването, проведена на стадион Шюкрю Сарачоглу, присъстваха президентът Али Коч, генералният секретар на клуба Бурак Чаалан Къзълхан, ръководството, членовете на нашия борд, нашият спортен директор Марио Бранко. Казваме „Добре дошъл в нашето семейство“ на Леонардо Бонучи и му пожелаваме успех с Фенербахче", се казва в изявлението на клуба.

Също така на тази пресконференция от Фенербахме обясниха, че са постигнали принципно съгласие с Раде Крунич. Босненският полузащитник, който играе за Милан, ще пристигне край Босфора в по-късно днес и в следващите дни трябва да премине медицински тестове и да подпише договора си.

Фенербахче води в турското първенство с 50 точки от 19 мача, а също така продължава и в турнира Лига на Конференциите, където прескочи плейофния кръг заради спечелването на групата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА