Last news in Fakti

12 Януари, 2024 12:00 3 224 6

Левски пред трансфер за историята

  • наско сираков-
  • роналдо-
  • трансфер-
  • ростов-
  • футбол

На “Герена” пък вече са му намерили заместник, който при добро стечение на обстоятелствата ще се присъедини към тима най-късно в събота

Левски пред трансфер за историята - 1

Преводи делят Роналдо и Левски от историческата сделка с Ростов. „Сините” трябва да получат 2 млн. евро за крилото си. Така бразилецът ще влезе в Топ 3 на най-големите трансфери, които са правени на „Герена”, нищо че цялата сума няма да може да стигне до родния клуб, а 65% от тези пари.

На “Герена” пък вече са му намерили заместник, който при добро стечение на обстоятелствата ще се присъедини към тима най-късно в събота.

Преди Роналдо ще бъдат само Георги Иванов, който бе продаден за 4,1 млн. на Рен, а втори засега е Гарра Дембеле със своите 2,2 млн. евро във Фрайбург. Третото място до този момент държеше Николай Илиев, чиято продажба в Болоня се оценява на 1,8 евро, пише “Мач Телеграф”.

Със сигурност Роналдо ще бъде номер 1 сред бразилците на „Герена”. Преди него само Жоазиньо успя да докара милион за Левски. И това отново стана чрез сделка с руски клуб – Краснодар. Той дори се превърна в легенда там и се сдоби с руски паспорт.

В Русия, но за 500 000 евро, бе продаден и Жеан Карлос. Купи го Амкар Перм, чийто треньор по това време бе Димитър Димитров – Херо. Далеч по-неизгодно бяха продадени Зе Соарес – 350 000 евро на Металург Донецк, както и Паулиньо.

Последният си тръгна срещу скромните 300 000 от Хор Факан, след като на “Герена” бяха притиснати и трябваше спешно да се отърват от играчите с големи заплати, а и да си осигурят свежи средства през зимата на 2021 година, а малко след това акциите се оказаха в Наско Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А дано

    4 0 Отговор
    само да не излезе пак някоя руска партенка!
  • 2 урко

    1 3 Отговор
    Павелчо, изглежда за теб историята почва от 2024г., след като за едно бездарно футболистче такива гръмки статии пишеш. Да не би пък да си на хонорар при Раев?
  • 3 Гиби

    3 1 Отговор
    Каква история имате вие Смешници

    Коментиран от #4

  • 4 Минус София

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гиби":

    Историята не е само тенекета. Историята е обичта на хората - такава, с каквато някои "други" не могат да се похвалят.
  • 5 В Рен

    2 4 Отговор
    Още сънуват кошмари,заради трансфера на Гонзо!
  • 6 АГЕНТ

    1 2 Отговор
    НАП СЛЕДИ ЛИ ПАРИТЕ