Last news in Fakti

14 Януари, 2024 18:30 1 271 1

Ел Маестро: В самолета би се получил интересен разговор с Костов, но предпочитам да гледам Netflix

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • футбол-
  • николай костов

В първите дни те ще се готвят в курорта Алания, а по-късно ще се върнат до Анталия за довършителния период

Ел Маестро: В самолета би се получил интересен разговор с Костов, но предпочитам да гледам Netflix - 1


Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, говори пред медиите преди заминаването на отбора от София за Анталия, където ще протече зимния лагер на „червените“. В първите дни те ще се готвят в курорта Алания, а по-късно ще се върнат до Анталия за довършителния период.

Сърбинът призна, че няма нищо важно, което да се е случило в отбора през последните дни и също бе разпитан за ситуацията, в която и ЦСКА, и Левски ще пътуват заедно в един самолет за южната ни съседка.

Ел Маестро призна, че ако случайно седне до Николай Костов ще се проведе един хубав разговор, но предпочитанията на треньора на ЦСКА са да гледа съдържание от Netflix.

„Няма нищо важно, което да се случи последните дни. Всичко е нормално. Няма нищо ново. Всяка подготовка опитваме да даваме всичко всеки ден и всяка тренировка. Мисля, че го правим добре в тези дни в София. Сега следва по-важната фаза в Турция“, започна Ел Маестро.

„Пътувам често и пътувам с различни хора, така че не е важно за мен с кой друг тим пътуваме. Не смятам, че ще седим заедно с Костов. Ако стане, ще бъде интересен разговор, но аз предпочитам да гледам Нетфликс по време на полета“.

„Най-важното е всички да бъдат здрави. За моята периодизация е важно в кои дни играем, а не кой е съперникът. Дните не се промениха, така че това е най-важното. Не знам дали ще има нови в Турция. Не разбирам вашата грижа за новите попълнения. Понякога е скучно да говорим това толкова често. Ако нещо се случи, сигурен съм, че клубът ще ви информира. Работата ми е свързана с доста важни неща“.

„Зависи от държавата, в която си треньор за резултатите в контролите. Единствените резултати, които са важни са, когато сезонът започне срещу Враца, Черно море и Арда. Това е важното. На Балканите дори приятелските срещи са важни, за разлика от Германия. Това е яко, тъй като е по-интересно“, допълни сърбинът.

„Всеки ден опитваме нови неща, но това е при детайлите. Много фини настройки, а не големи. Не правим генерални промени“, завърши Нестор Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артур от Казанската афера

    3 1 Отговор
    Тоя изглажда като болен,ако духне по силен вятър ще го отвее,и май психически не е много добре