Last news in Fakti

14 Януари, 2024 19:00 1 242 3

Рикардиньо с послание към Роналдо: Изригни там, братко! Оставаме заедно завинаги!

  • левски-
  • рикардиньо-
  • роналдо-
  • футбол-
  • ростов

Двамата бяха много близки, като живееха в една и също кооперация в близост до "Герена" и почти винаги пристигаха заедно на тренировка

Рикардиньо с послание към Роналдо: Изригни там, братко! Оставаме заедно завинаги! - 1
Снимка: sportal.bg

Нападателят на Левски Рикардиньо отправи послание до своя сънародник и доскорошен съотборник Роналдо чрез снимка в "Инстаграм". Бразилецът беше продаден от "сините" в Ростов. Двамата бяха много близки, като живееха в една и също кооперация в близост до "Герена" и почти винаги пристигаха заедно на тренировка.

"Рони, партньоре, тази снимка е от последното ни събиране, което имахме заедно. В последната година ти беше много важен за мен с начина, по който ме прие в Левски и съветите, които ми даваше.

Благодаря ти за всичко! Със сигурност аз и моето семейство, ще продължим да те следим. Желая ти всичко най-доброто в твоя нов клуб, а и в живота ти. Изригни там, братко! Оставаме заедно завинаги!", написа Рикардиньо, като добави и "siiiiuu".

Роналдо копираше Кристиано Роналдо в радостта при головете си за Левски през последната година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха-ха-ха...

    3 4 Отговор
    Ще "изригне", до първата ракета/дрон, който му изтрещи над главата. След тва ни моат го стигна чак у Бразилия а му са молат а са върне...
  • 3 Хитран

    2 0 Отговор
    Много умни хора, с голяма ерудиция.