Last news in Fakti

16 Януари, 2024 08:00 985 5

Собствениците на Рома недоволни, уволняват Моуриньо?

  • рома-
  • футбол-
  • жозе моуриньо-
  • серия а

Според този източник, ако Моуриньо бъде уволнен, клубната легенда Даниеле Де Роси ще седне на пейката

Собствениците на Рома недоволни, уволняват Моуриньо? - 1

Собствениците на Рома са недоволни от играта и резултатите на тима под ръководството на Жозе Моуриньо и са готови да прекратят сътрудничеството с португалския специалист, съобщава "Sportmediaset".

Според този източник, ако Моуриньо бъде уволнен, клубната легенда Даниеле Де Роси ще седне на пейката.

Рома, след като загуби за Купата от градския съперник Лацио (1:0), беше победен и от Милан (3:1) в последния кръг на Серия А. В 20 мача, в Серия А, Рома вече има седем поражения и е на девето място в таблицата с 29 точки.

Интересното е, че срещу състезатели, борещи се за класиране в Европейските турнири, Рома спечели само шест точки от възможни 24.

Де Роси игра за Рома от 2001 до 2019 г. Общо той се появи в 616 мача, вкара 63 гола и записа 60 асистенции. Той беше част от италианския национален отбор, който спечели световната титла през 2006 г.

Треньорската му кариера е кратка. Той започна във втородивизионния SPAL през октомври 2022 г. и беше уволнен оттам през февруари 2023 г., след като записа три победи, шест равенства и осем поражения в 17 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    3 3 Отговор
    Боли го фара Мауриньо. Като го уволнят, тъкмо ще му платят накуп неустойката и той ще иде в друг, по класен отбор. И без това Рона са слаби, нямат футболисти
  • 2 Ратата

    1 1 Отговор
    Най после циркаджията ше го махат. Малко късно ама пак добре.
  • 3 Реалист

    2 0 Отговор
    Да идва в Лудогорец да сменя Чичо Митко. Ще го направи шампиони за хххх път
  • 4 Почетино

    1 0 Отговор
    Няма да му извадят очите,а ще му изпишат вежди.Той ще си прибере неустойката и както винаги,нов отбор с добри финансови условия за привличане на класни футболисти.Моу не се предава така лесно.Само името" Моуриньо" е световно известно.Има 26 трофея и пак ще успее
    .Той направи грешка че отиде в Рома.Сега добре да се замисли за новото предизвикателство.!!!
  • 5 Нюкасъл

    0 0 Отговор
    Имам чувството, че ще отиде в Нюкасъл, които сигурно ще уволнят Еди Хау след този катастрофален сезон, а и арабите искат Моуриньо откакто купиха Нюкасъл преди 2 години.