Last news in Fakti

16 Януари, 2024 10:30 1 190 3

Роналдо отказал да гласува за наградите "The Best", ето го изборът на Меси

  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • награди-
  • the best

Победител стана Лионел Меси, въпреки че предварителните прогнози сочеха за фаворит Ерлинг Халанд

Роналдо отказал да гласува за наградите "The Best", ето го изборът на Меси - 1

Крайното класирането в наградите на ФИФА “The Best” предизвика много коментари в социалните мрежи. Победител стана Лионел Меси, въпреки че предварителните прогнози сочеха за фаворит Ерлинг Халанд.

Двамата събраха равен брой точки - по 48, като Меси спечели вота на капитаните на националните отбори и на феновете, а Халанд е получил най-много гласове сред националните селекционери и журналистите. По регламент, решаващ се оказа изборът на капитаните и това осигури престижната награда на Меси за трети път в кариерата му.

Звездата на Интер Маями е поставил на първо място в своята класация Ерлинг Халанд, следван от Килиан Мбапе и Хулиан Алварес.

Мбапе е дал гласа си за Меси. Второто място в анкетната карта на французина е за Халанд, а третото за Кевин де Бройне.

Кристиано Роналдо не се е възползвал от правото си да гласува в анкетата като капитан на националния отбор на Португалия. Вместо него това е направил ветеранът Пепе. Защитникът на Порто не е включил Меси в челната тройка, която изглежда по следния начин: Бернардо Силва, Ерлинг Халанд, Виктор Осимен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    0 0 Отговор
    Меци го искараха номер едно и най велик с тези купени награди.А какво стана с разследването как ПСЖ му купиха през 2021 г. златната топка а.
  • 2 бай сали

    1 0 Отговор
    мен ме съмнява че този катарски шейх от псж му купи и световното
  • 3 Съдия

    0 0 Отговор
    Здравейте