Last news in Fakti

23 Януари, 2024 08:23 2 048 3

Везенков показа отличен характер, но и стресна другите "крале"... (ВИДЕО)

  • спорт

Българинът с две контузии?

Александър Везенков имаше почти перфектна ефективност за Сакраменто в двубоя срещу Атланта Хоукс от НБА, спечелен от "кралете" със 122 на 107. Спортист номер 1 на България за 2023-а година отбеляза 8 точки, като бе със 75%-ова успеваемост при стрелбата от игра, допринасяйки за победата на своя отбор. Той вкара 2 изстрела от тройката. Хвана и 2 борби. Везенков имаше проблеми с контузия по време на срещата. Той беше под въпрос за мача именно поради индикации, че има травма. Ето неприятната ситуация от двубоя. Иначе с такъв мач Везенков само може да заслужи похвали, 8 точки за половин четвърт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    4 2 Отговор
    Талантлив Баскетболист е Везенков
  • 2 Ники

    4 1 Отговор
    Смях в гората....вижте Дончич,Йокич и много други,и тогава пишете....
  • 3 Един не-трол

    6 3 Отговор
    Ники това ни е едва вторият баскетболист в НБА. Радваме му се колкото можем ти се радвай на Дончич и Йокич. Човек трябва да цени това което има, а не да гледа в чуждата паница.