Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 09:40 915 3

Шави отново скочи на съдиите

  • барселона-
  • шави ернандес-
  • футбол-
  • съдийство-
  • ла лига

Повод за това този път бе отстраняването от игра на нападателя Виктор Роке

Шави отново скочи на съдиите - 1


Наставникът на Барселона Шави Ернандес отново критикува съдийството, като според него то е тенденциозно спрямо каталунците. Повод за това този път бе отстраняването от игра на нападателя Виктор Роке в срещата от 23-ия кръг на Ла Лига срещу тима на Алавес, спечелена от “блаугранас” с 3:1.

“Това е грешка, още една грешка на съдиите към нас. Видяхте го, нали? Просто искам да ни бъде позволено да се състезаваме. Няма да говоря повече за реферите. Днес имаше още една явна грешка. Ние ще си платим за тази афера, но аз за съдиите няма да говоря повече. Вече сами видяхте реалността. Няма да повтарям това, защото това беше още една грешка”, цитиран от испанския вестник “Marca”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 На крив х…….,

    1 2 Отговор
    вълната му пречи.
  • 3 Очевидец храбър

    3 1 Отговор
    То е повече от очевидно, че съдиите свирят за Реал Мадрид. Жирона сега е главен конкурент за титлата и за това ги порязват. Барселона също я порязаха неправомерно, като изгониха голмайстора им. Някой спомня ли си кога за последно са отменяли гол на Реал Мадрид, отсъждали срещу тях дузпа или показвали на техен играч червен картон? Реал Мадрид имат отлична селекция и треньор, и най – вече пари, ето за това съдиите да ги подкрепят така неистово!!!