Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 11:00 2 147 1

Левски осъществява още един входящ трансфер

  • левски-
  • футбол-
  • трансфер-
  • селекция

До момента “сините” подсилиха състава си със защитника Хоакин Фернандес Пертусо, халфа Карлос Охене и крилото Фабио Лима

Левски осъществява още един входящ трансфер - 1

Отборът на Левски вече осъществи три входящи трансфера, но треньорът Николай Костов настоява за още нови попълнения, предава вестник “Тема Спорт”. До момента “сините” подсилиха състава си със защитника Хоакин Фернандес Пертусо, халфа Карлос Охене и крилото Фабио Лима. От “Герена” обаче си тръгнаха десният бек Роналдо, съвсем скоро се очаква и да бъде завършена сделката по продажбата на Дарлан в далечен Китай, а Андриан Краев бе пратен да тренира с резервите.

Затова Костов настоява за нови попълнения във всички линии, като източника предава, че се очаква до дни ръководството на клуба да задоволи част от желанията на 60-годишния добричлия. От „Герена“ са в преговори за взимането на централен нападател, като правят всичко възможно да осигурят такъв още до края на тази седмица. Така Костов ще има още един чист нападател, освен бразилеца Рикардиньо за старта на пролетния дял на кампанията, който е срещу непредсказуемия Пирин (Благоевград) в люто гостуване в Македонския край на стадион “Христо Ботев” на 17-и февруари (събота) от 17:15 часа.

Междувременно е от крайна необходимост входящ трансфер в преден план за 26-кратните шампиони, тъй като интерес към Уелтон се появи от Япония, а и се появиха твърдения, че самият футболист към момента е отклонил преговорите за нов договор. На този етап бразилецът остава в Левски, но ситуацията остава динамична.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 2 Отговор
    Добре дошли . Нека си риткат за здраве. Във Факултето има много кандидати .