Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 11:30 957 1

ЦСКА и столичен клуб се разбраха

  • цска-
  • футбол-
  • контрола-
  • септември софия

Проверката ще се изиграе на тренировъчната база на "армейците" в Панчарево, като ще има роля и на официално представяне на тима на Нестор Ел Маестро за пролетния полусезон

ЦСКА и столичен клуб се разбраха - 1

Последната контрола на ЦСКА от зимната подготовка - срещу лидера във Втора лига Септември (София), ще започне в 12:30 часа в събота и ще бъде излъчвана пряко по Диема Спорт.

Проверката ще се изиграе на тренировъчната база на "армейците" в Панчарево, като ще има роля и на официално представяне на тима на Нестор Ел Маестро за пролетния полусезон.

ЦСКА подновява участието си в шампионата с домакинство на Ботев (Враца) - на 18 февруари (неделя) от 17:45 часа. За първи път "червените" ще посрещнат съперник на националния стадион „Васил Левски“ след преместването от „Българска армия“, заради предстоящата реконструкция на съоръжението.

Вчера ЦСКА се прибра от Турция с полет заедно с Лудогорец и Ботев (Пловдив). В южната ни съседка "армейците" изиграха четири контроли, записвайки загуби от Корона (Килце) (0:1) и Трактор (Иран) (0:1), както и победи над Тренчин (2:0) и Бохемианс (2:1).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 2 Отговор
    Пустите клисурци станали московци, а пък армейци станали ТИРЕЙЦИ!