Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 13:20 1 369 7

Тайсън Фюри се подигра: Да се откажа ли? Ще нокаутирам Усик на момента!

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • олександър усик-
  • александър усик

Кралят на саудитския бокс Турки Алалших е включил неустойка в споразумението за битката през май, което ще накара двамата мъже да платят по 10 милиона паунда, ако битката отново се провали

Тайсън Фюри се подигра: Да се откажа ли? Ще нокаутирам Усик на момента! - 1

Тайсън Фюри се подигра на спекулациите, че е можел да се оттегли след отлагането на сблъсъка му с Олександър Усик. Циганския цар беше принуден да отложи историческата битка за безспорната титла в тежка категория с украинеца, след като получи прорезна рана на окото по време на спаринг.

Последното забавяне на битката накара много фенове на бокса и дори екипа на Усик да предположат, че Фюри може да се оттегли, без изобщо да се бие с украинеца. И Фюри не можеше да не се изсмее на тези твърдения, след като беше обявена новата дата за боя - 18 май.

„Продължаваме напред и сега имаме нова дата. Усик плаче. „Тайсън трябва да се пенсионира, Тайсън иска да се пенсионира.“ Няма пенсиониране тук, мамка му. Получаваш нокаут. Нокаутиран на момента! 18 май, новата дата. На живо и ексклузивно от Саудитска Арабия, сезона в Рияд.“

Кралят на саудитския бокс Турки Алалших е включил неустойка в споразумението за битката през май, което ще накара двамата мъже да платят по 10 милиона паунда, ако битката отново се провали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 два метра страх

    4 9 Отговор
    жалък си
  • 2 Украйна нокаутира

    4 9 Отговор
    "великата" Русия,камо ли украинец да не смачка тоя цuгaнuн.

    Коментиран от #4

  • 3 Ус рик....ще

    5 1 Отговор
    Яде КаръТ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    5 0 Отговор
    Ковачев , и ти си в списъка! Триеш аргументирани коментари , писани в отговор на доказан трол , а трола , който под спортни статии пише за политика , не го триеш? Ей такива като теб са били в Белене преди , ти и други като теб също ще свършите там ! Човешки отпадък , ще ви дарявам аз пари за да подкрепя свободата на словото и после ще ми триете коментар без нито една обида и лъжа! Свършен си!!!
  • 6 Поп Дъньо

    1 3 Отговор
    Що ли нещо ми звучи фалшиво тоя "крал"!

    Коментиран от #7

  • 7 ⚜️Просветен⚜️

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Поп Дъньо":

    Дедо попе , звучи ти фалшиво ама тия щом имат крал на бокса , дали имат крал на кърлинга ?