Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 15:00 1 673 11

Усик пропусна раждането на дъщеря си, заради боя с Фюри

  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри

Украинецът трябваше да се изправи срещу Фюри за безспорната световна титла в тежка категория на 17 февруари, но мачът бе отложен, след като британецът се оказа с тежка прорезна рана на окото при един спаринг

Усик пропусна раждането на дъщеря си, заради боя с Фюри - 1

Олександър Усик пропусна раждането на дъщеря си, докато тренираше в Испания за отложената битка с Тайсън Фюри. Украинецът трябваше да се изправи срещу Фюри за безспорната световна титла в тежка категория на 17 февруари, но мачът бе отложен, след като британецът се оказа с тежка прорезна рана на окото при един спаринг.

Съпругата на Усик Екатерина, която е омъжена за боеца от 15 години, роди в Украйна миналия четвъртък, но Усик не можа да бъде до нея. Сега двойката има четири деца. Кирило, Михалио, Елисавета и новородената им дъщеря.

„Не знам дали много хора знаят това, но той пропусна раждането на детето си заради битката с Фюри“, каза спаринг партньорът на Усик Емануел Одиасе пред вестник „Мирър“.

„Той беше в Испания и се подготвяше, когато жена му раждаше в Украйна. Беше толкова съсредоточен върху лагера, че остана в Испания и пропусна раждането заради това, така че е още по-досадно, това отлагане. Мога да си представя. Той е в Испания от два или три месеца , но дъщеря му се роди преди няколко дни“.

„Усик изглеждаше най-добрият в този лагер, толкова добър, колкото винаги. Мисля, че и той го почувства. Беше в добра форма, а след това бум, битката е отложена. Като човек, който е, не мисля, че той ще се разсейва . Желая им всичко най-добро и много здраве, досадно е, но такъв е животът. Трябва да останеш хладнокръвен, спокоен и събран, защото ако позволиш на тези неща да ти се въртят в главата, не е добре за теб.“

„Ще бъде досадно за него, защото той беше отличен в тренировъчния лагер. Той го е правил и преди, бях в Турция миналия март, когато се подготвяше за битката с Фюри, която трябваше да се случи през април, но това така и не стана. Той наистина е в добра форма и е подготвен за стила, който Фюри ще предложи“, добави Одиасе.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 3 Отговор
    Този Атаман защо не е в окопите, да се бие срещу руския окопатор?
  • 2 КОТарАК

    1 2 Отговор
    бря ..кой е присъствал тука на раждането на децата си? от КОТАците?
  • 3 Хаха

    3 3 Отговор
    Аз имам три деца и не съм присъствал на раждането им. Също не съм чувал някой да е присъствал от моите познати. Сега трябва да му съчувствам ли???
  • 4 Сатана Z

    4 2 Отговор
    Усик—пусик,защо не си на фронта,или те е шубе?

    Коментиран от #6

  • 5 Няма нищо

    6 0 Отговор
    Важното е да не е пропуснал и актът на правенето....

    Коментиран от #7

  • 6 3.14К

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сатана Z":

    До като се казваше Александър, говореше на майчиния си език и вярваше в УПЦ, беше нормален човек. Прекръстиха го промоутърите, заговори на някаква полско чешкословашка смесица на език от българо-руски корени в думите и се отказа от православието. Така остана в играта за титлата и за милионите.

    Коментиран от #10

  • 7 А дано,ама

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Няма нищо":

    На дали.....като всите у С ропи Де
  • 8 нямаше нужда

    2 1 Отговор
    да пропуска раждането, и без това циганският крал ще го спука от бой, по добре да се откаже докато е с време.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.