Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 11:00 709 0

Черно море тества испанец в контрола днес

  • черно море-
  • футбол-
  • дани мартин-
  • селекция-
  • контрола-
  • дунав русе

Става въпрос за Дани Мартин, който играе на позицията ляв краен бранител

Черно море тества испанец в контрола днес - 1

Лидерът в efbet Лига Черно море ще тества нов футболист в контролата с Дунав Русе днес от 12 часа на стадион "Младост" във Варна. Става въпрос за Дани Мартин, който играе на позицията ляв краен бранител, научи ФАКТИ. Мартин пристигна във Варна вчера следобед и вече проведе една тренировка с "моряците".

Кой е Дани Мартин? - Роден на 31 май 1997 г. в Лас Палмас. Юноша на местния клуб. Между 2017 г. и 2021 г. изиграва 64 мача за "Б" отбора на Лас Палмас в третото нито на испанския футбол. Освен това записва и едно участие за първия тим в Сегунда дивисион. През сезон 2021/22 е част от Калво, където записва 28 мача с 2 гола. През последната година и половина е част от Мелила, като има 48 мача с 2 гола за този клуб. За последно е бил на терена на 28 януари при победа с 2:0 над Сеута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА