Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 08:30 2 079 0

Индзаги ще бъде уволнен днес!

  • салернитана-
  • филипо индзаги-
  • футбол

Знае се кой ще е негов заместник

Индзаги ще бъде уволнен днес!  - 1

Старши треньорът на Салернитана Филипо Индзаги ще бъде уволнен днес през деня, съобщава “La Gazzetta dello Sport”. Загубата петък вечер от Емполи у дома с 1-3 е била последната капка преди да прелее чашата на ръководството на тима от Салерно.

“Морските кончета” се намират еднолично на последното 20-то място в Серия “А”, като към момента имат едва 13 точков актив и само 2 победи от началото на шампионата. Супер Пипо Индзаги пое тима през октомври с надеждата, че ще се бори дори за по-горни места в класирането, но уви това не се случи.

Ясно е обаче кое ще е името, което ще замени легендарния нападател на поста старши треньор. Фабио Ливерани ще се казва новата надежда за Салернитана. Римлянинът за последно води Каляри през 2022-ра година, а в кариерата си е бил на пейката на отбори като Парма, Лече, Тернана и Дженоа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА