Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 11:02 926 0

На "Герена" чакат още двама нови

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

До момента през зимата сините се подсилиха с четирима нови - защитника Хоакин Фернандес, халфовете Карлос Охене и Патрик Мислович и крилото Фабио Лима

На "Герена" чакат още двама нови - 1

Левски чака още двама нови играчи през тази седмица. Столичани ще се опитат да се подсилят с въпросните футболисти до затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари, пише "Тема Спорт".

До момента през зимата сините се подсилиха с четирима нови - защитника Хоакин Фернандес, халфовете Карлос Охене и Патрик Мислович и крилото Фабио Лима.

На "Герена" са набелязали бразилски флангови нападател, който е със силен ляв крак. По-рано столичани разговаряха с аржентинец на тази позиция, но в крайна сметка са се насочили към сънародника на Цунами, Рикардиньо и Фабио Лима.

Треньорът Николай Костов иска да подсили състава си още с краен защитник и нападател. Мажоритарният собственик Наско Сираков спомена наскоро, че се гледат голям брой футболисти. В преговорите помощ отново оказва агентът Джери Перейра.

"Охене познава играта на българските отбори, беше приет добре в колектива. С останалите трябва да бъдем по-търпеливи, може би е нужно повече разбиране. Ние сме в контакт с някои играчи, с които искаме да се подсилим, но не мога да кажа кои са", заяви след победата над Арда Костов.

Той на няколко пъти говори по темата, като каза, че селекцията, която се извършва е неправилна. Сините вече удариха на камък с привличането на Ангел Бастунов и Алекс Колев, като в заключителните дни на трансферния пазар са се насочили почти изцяло към играчи от Южна Америка.

Вчера Левски публикува специален пост в чест на Марин Петков, който се разписа при успеха срещу кърджалийци с 4:0. Срещата бе паметна за крилото, който в мач №100 за сините в първенството ги поведе към разгрома. Цунами пък ще пропусне гостуването на Хебър заради натрупани жълти картони - изкара петия си срещу Арда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА