Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 20:30 1 173 4

Голям талант от България може да играе в Нигерия

  • силвестър джаспър-
  • нигерия-
  • футбол

Футболистът на португалския Портимоненсе, който има мачове за младежкия национален отбор на България, е попаднал в полезрението на селекционера на "суперорлите" Жозе Песейр

Голям талант от България може да играе в Нигерия - 1

Крилото с български корени Силвестър Джаспър може да заиграе за Нигерия, пише afrik-foot.com.

Футболистът на португалския Портимоненсе, който има мачове за младежкия национален отбор на България, е попаднал в полезрението на селекционера на "суперорлите" Жозе Песейро.

Специалистът е бил на трибуните на мача между Бенфика и Портимоненсе (4:0) и е останал доволен от представянето на Джаспър.

Джаспър има право да играе за Нигерия, тъй като все още няма мачове за представителния отбор на България. Офанзивният футболист изигра 4 мача за младежите под ръководството на Александър Димитров.

Той е роден в Лондон, като има български и нигерийски корени.

През този сезон Силвестър Джаспър има 21 мача в Примейра лига, в които е вкарал два гола.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуцката

    1 0 Отговор
    Паръта, прави игръта... Тъй казва класика....
  • 2 Отивай в Нигерия,

    6 1 Отговор
    момче. Там поне ще те ужажават за това, което можеш. В България ще те обиждат за произхода ти. И запомни едно нещо - ппо-добре в Нигерия със слънце, отколкото в нигерия със сняг... 100 пъти по-добре!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.