Last news in Fakti

18 Март, 2024 19:58 1 211 1

Кирил Десподов: Явно трябва да дам повече пари за костюми

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • футболист на годината

Искам да се извиня, че не съм закопчан, падна ми копчето

Кирил Десподов: Явно трябва да дам повече пари за костюми - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил Десподов говори веднага, след като получи за четвърти път в своята кариера наградата за "Футболист на годината" на България. Десподов се извини пред гостите за неуредици с костюма му, но подчерта, че този приз му дава мотивация да се труди още повече.

Зад Кирил Десподов останаха Илия Груев и Ивайло Чочев. Халфът на Лийдс събра 106 точки, а новото попълнение на Лудогорец е с 87 пункта.

„Искам да се извиня, че не съм закопчан, падна ми копчето, явно трябва да дам повече пари за костюми. Тази награда е огромна чест да я спечелих, задължава и дава мотивация да се трудиш и да си по-добър. За трета поредна година идва при мен, вървял съм в правилната посока, надграждал съм. Благодаря на всички мои треньори в клубовете и националния отбор, без тях тази награда. Благодаря на семейството и годеницата ми. Който и от нас тримата да беше спечелил, щеше да го заслужава“, каза победителят Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Панчаревската кметица

    2 0 Отговор
    Вземи прочети една книга търчачо по ливади. Или поне вземи от някъде и я дръж разгърната на опаки докато се снимаш по плажовете като кифла