20 Май, 2024 22:39 2 510 8

Мениджърът на Усик: Реферът спаси Тайсън от нокаут

  • тайсън фюри-
  • александър усик-
  • бокс-
  • спорт-
  • александър красюк

Украинецът е на мнение, че главният рефер на битката е спасил Фюри от нокаут в деветия рунд, като е отброил нокдаун преди Усик да нанесе решаващ удар

Мениджърът на Усик: Реферът спаси Тайсън от нокаут - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовият мениджър Александър Красюк е на мнение, че новият безспорен шампион в тежка категория в профи бокса Александър Усик е трябвало да победи Тайсън Фюри с нокаут, а не със съдийско решение.

Украинецът е на мнение, че главният рефер на битката е спасил Фюри от нокаут в деветия рунд, като е отброил нокдаун преди Усик да нанесе решаващ удар.

“Мисля, че Усик спечели седем рунда. Не мисля, че съдийското решение беше трудно и си мисля, че реферът всъщност спаси Тайсън от нокаут, който щеше да се получи”, заяви мениджърът и промоутър на пресконференция след историческата битка в Рияд.

Красюк коментира и информацията, че Усик е със счупена челюст след битката с Фюри.

“Няма нищо ново. Това е стара контузия, която трябва да се анализира, за да не се подуе твърде много. Трябва да мине скенер. Мога да ви кажа, че не е счупена челюст. Има си стара контузия от много време”, допълни Красюк.

Мениджърът на олимпийския шампион от Лондон 2012-а бе категоричен, че реваншът Фюри - Усик трябва да се състои през месец октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 8 Отговор
    Не вярвам да има реванш, обезмисля се. Ако вземе да бие още веднъж Фюри, ще трябва пак да се бие по някое време с Джошуа. Хората искат да гледат Джошуа-Фюри.
    Усик си изпълни целта, но едни $50-100млн пак са си стимул. Тоя с очилата сигурно щипе 5% и той. На него няма как да не му се иска реванш.

    Коментиран от #2

  • 2 момченце

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Целта на боксът са парите ... Колко да си умен?!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Симо

    14 3 Отговор
    "Реферът спаси Тайсън от нокаут"
    Напълно съм съгласен с тази констатация. На Усик му трябваше само още един удар, за да довърши "Краля". Аз също бях уверен, че Фюри ще е победителят, но Усик направо му отнесе главата.
  • 5 Aлфа Bълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "момченце":

    Не всичко е пари и Усик го доказа. Остави дебелия да прибере 70% за да го навие за мач.
    Той си изпълни целта, европейски, олимпийски шампион. Безспорен шампион в полутежка и тежка категория.
    Ходи му повтори постиженията, след 30г чак някой ще го направи, ако имаме късмет.
    А за Фюри остава малкия процент за реванша.
    Не ми се вярва да му дадат 50%, не ми се вярва пък той да се бие за по-малко.
  • 6 Така и

    8 3 Отговор
    Не разбрах защо вместо да прекрати мача , както обикновено се прави в такива случаи , съдията прекрати нокаутиращата серия на Усик !
  • 7 Хохохо

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Пусик":

    Хайде стига с политика ,ама като си подхванал да те питам - къде са московските стерви ,или е по безопасно джуджето да праща якути,буряти и затворници на фронта ?

    Коментиран от #8

  • 8 ХА ХА ХА

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Хохохо":

    Как къде са, опъват на фронта украинските стерви и след това ги чувализират, а Зеленета стерва започна мобилизация на украинските стерви от чужбина.