Last news in Fakti

28 Май, 2024 08:00 1 414 0

Страшна драма определи кой ще играе в Бундеслигата (ВИДЕО)

  • бохум-
  • фортуна дюселдорф-
  • футбол-
  • бундеслига

Бохум спечели битката срещу втородивизионния Фортуна (Дюселдорф)

Страшна драма определи кой ще играе в Бундеслигата (ВИДЕО) - 1

Страшна драма реши изхода на баража за място в Бундеслигата на Германия. Бохум спечели битката срещу втородивизионния Фортуна (Дюселдорф) след изпълнение на дузпи, след като преди това успя да се наложи с 3:0 в редовното време и така да заличи преднината от три гола на съперника от първия мач.

Страшна драма определи кой ще играе в Бундеслигата (ВИДЕО)

Филип Хофман се разписа два пъти - в 18-ата и 66-ата минути, а Кевин Щьогер бе автор на третото попадение - в 70-ата от дузпа.

При изпълненията от бялата точка гостите на "Меркур Шпил-Арена" показаха по-здрави нерви и се наложиха с 6:5 точни изстрела, за да съхранят мястото си в немския елит.

Страшна драма определи кой ще играе в Бундеслигата (ВИДЕО)

Анре Хофман пропусна първата дузпа за Фортуна, но Ерхан Машович също сгреши при третия изстрел за гостите. Решаваща се оказа седмата за домакините, която бе поверена на Такаши Учино, който стреля над вратата и донесе радостта на Бохум.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА