28 Май, 2024 10:27 1 039 1

Левски се раздели с трансферна издънка

  • левски-
  • хоакин фернандес-
  • футбол

Разтрогнахме и вече нямаме нищо общо с него

Левски се раздели с трансферна издънка - 1
Снимка: БГНЕС

Освен Николай Костов минало за Левски вече е и един от играчите, които бяха привлечени по негово настояване. Става въпрос за недоразумението Хоакин Фернандес, пише „Мач Телеграф“.

„Сините“ са си стиснали ръцете си с него и агента му. „Разтрогнахме и вече нямаме нищо общо с него“, отсякоха от „Герена“. Уругваецът бе изненадата в зимната селекция на родния гранд. Костов бе категоричен, че вижда в негово лице заместник на Хосе Кордоба.

Чоки, както го кръстиха на „сините“, шокира обаче още на първата си тренировка. Съотборниците му започнаха да се чудят дали въобще е играл футбол преди да дойде у нас. Иначе по време на преговорите Фернандес е признал, че дълго време се е подвизавал в друг спорт – баскетбол. Той влизаше предимно като резерва, а първата му среща като титуляр бе и негов бенефис.

Става въпрос за гостуването на Черно море, загубено с 1:3. Там той се прочу с асистенция за третото попадение на „моряците“, което сложи край на опитите на гостите от София да вземат нещо повече от този мач. И бе ясно, че повече няма бъдеще за него на „Герена“.

Преди срещата с Лудогорец пък се заговори, че интерес към него има от Берое. „Не ни интересува къде ще ходи. Свободен е да прави каквото иска“, допълниха от „Герена“.

Новият треньор пък ще има тежката дума за останалите играчи на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Тръгна си Стоилов и броя на трансферните издънки се увеличи.От много години съм се убедил,че ръководствата на Левски явно работят с неправилни хора по отношение на входящите трансфери.Иначе как да си обясним,че толкова много отбори си купуват футболисти с много по-добри качества от тези в Левски и после Левски ги купува от тях?