Last news in Fakti

28 Май, 2024 11:02 1 132 5

Черно море продава национал в елита на Италия

  • виктор попов-
  • черно море-
  • пламен андреев-
  • футбол

За раздялата с Попов информира и изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев

Черно море продава национал в елита на Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Черно море е напът да продаде един от най-конвертируемите си играчи в Италия. Става дума за Виктор Попов, към когото интерес има новият член на Серия А Комо, но и от други отбори от Ботуша. За раздялата с Попов информира и изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев.

„Виктор Попов всички виждате за какъв футболист става въпрос, както сърце има това момче. Ние сме длъжни да му помогнем в неговата кариера. Да му дадем път, да му намерим един стойностен отбор, да се чувства добре и да помага на български футбол“, заяви Андреев пред медиите, цитиран от „Мач Телеграф“, по време на празненствата на „моряците“ за спечелените сребърни медали в първенството.

Цялата кариера на Виктор Попов е преминала в родния му Черно море. Той е на 24 години, като до момента е записал 158 мача, в които е реализирал един гол и е дал 8 асистенции. Десният бек е неизменен национал на България, като вече има 15 двубоя за родината, като в някои от тях е играл и отляво на защитата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    0 1 Отговор
    Сигурен провал на кариерата му!
  • 2 някой

    2 2 Отговор
    В Италия да продадеш защитник , е същото като да продадеш пясък на бедуин.
  • 3 немо

    3 0 Отговор
    български футболисти не могат да пробият в Италия. Още повече в слаби отбори като този, в който се канят да го продадат. Стилът им на игра е съвременна версия на катеначо. Много тичане, блъскане и напред каквото стане. Нашите тук нямат физическа подготовка и това е много далеч от стила на игра тук. Момчето ще се провали, по-добре във втора дивизия на Германия или някои друго по-слабо първенство
  • 4 Варна Морето

    3 0 Отговор
    вдигнете му цената първо ве некадърници, трябва да изиграе няколко мача в Европа !!!! футбола си е бизнес, но не за мутри ..........
  • 5 Крамер

    1 0 Отговор
    По-добре да отиде в Интер,като заместник на Дармян отдясно .