Last news in Fakti

14 Юни, 2024 09:59 837 2

ЦСКА с два варианта за решение на появил се проблем

  • цска-
  • футбол-
  • стадион-
  • стадион васил левски

Оказа се, че съоръжението ще бъде затворено за ремонт и провеждането на два концерт

 ЦСКА с два варианта за решение на появил се проблем - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА има два варианта за решение на появилия се проблем с използването на стадион „Васил Левски“. Оказа се, че съоръжението ще бъде затворено за ремонт и провеждането на два концерта в периода 22 август – 30 септември, което създава проблем и за вечното дерби с Левски в средата на септември.

Във времевия отрязък за ремонт на „Васил Левски“ „армейците“ имат предвидени два домакински мача – срещу Ботев (Пловдив) и Берое. Както е известно, от началото на годината ЦСКА приема своите гости на националния стадион, тъй като „Българска армия“ в процес на реконструкция.

Двубоят срещу „канарчетата“ трябва да се проведе в уикенда 30 август – 2 септември, а този срещу старозагорци е 20-23 септември.

Първият вариант, по който „армейците“ работят е размяна на домакинствата с Ботев (Пловдив) и Берое, т.е. през есенния дял от шампионата „червените“ да бъдат гости, а след това да приемат тези съперници през пролетта.

Ако „жълто-черните“ и „зелено-белите“ не приемат предложението на ЦСКА, тогава „армейците“ ще опитат да домакинстват в тези два мача на стадион „Александър Шаламанов“ или на стадион „Локомотив“ в столицата.

Както е известно, и двете срещи са част от наказанието, което ЦСКА трябва да изтърпи заради екшъна, предизвикан от феновете на отбора по време на баража за евротурнирите срещу ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    4 2 Отговор
    Централен Спортен Клуб на Армията, не съществува след закриването на БНА на НРБ. Тия нямат правото да носят това име.
  • 2 Овен

    2 1 Отговор
    То и на Левски и Ботев не е правилно да носят.