26 Юли, 2024 15:59 798 6

Треньорът на ЦСКА преди Хебър: Мачът ще бъде труден, не съм обърнал внимание на терена

  • цска-
  • томислав стипич-
  • футбол

Минути преди брифинга "червените" обявиха привличането на Джейсън Локило от Хъл Сити

Треньорът на ЦСКА преди Хебър: Мачът ще бъде труден, не съм обърнал внимание на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде пресконференция преди утрешния мач с Хебър в efbet Лига. Минути преди брифинга "червените" обявиха привличането на Джейсън Локило от Хъл Сити. Стипич добави, че се очаква нов нападател да пристигне следващата седмица.

"Джейсън Локило играе като дясно крило с по-силен ляв крак. Силните му страни са, че може да влиза навътре, да играе един на един, да дава добри пасове и да вкарва голове. Джейсън Локило е вече тук в София, днес ще проведе първата си тренировка, но утре няма да попадне в групата, може би срещу Спартак Варна. Ще видим неговото състояние и ще преценим", сподели наставникът на ЦСКА за новото попълнение.

"Мачът ще бъде труден, ще се борим да го спечелим. Като цяло не съм обърнал внимание на терена, не искам да търся оправдания. Ние сме фокусирани върху мача. След това ни предстои мач със Спартак Варна, но ние искаме да се подготвяме мач за мач", сподели Стипич относно мача с Хебър и терена в Пазарджик.

На въпрос дали има кадрови проблеми в ЦСКА, Стипич отговори: "Единствената въпросителна е около Петко Панайотов, той бе ударен в мача с Лудогорец. Не е мускулно разкъсване, ще преценя неговото състояние. Няма да рискуваме. Марк-Емилио Папазов игра за дубъла и получи червен картон и няма да може да участва"

"Като треньор харесвам всички футболисти, не ги разделям по раса, религия и така нататък. Третирам ги по еднакъв начин. Те заслужиха да са в стартовите 11. Ако показват добри игри, те ще попадат в състава. Много е важно да дадем на тези млади таланти път към големия футбол. Работим в тази посока", каза още треньорът на "червените".

"Да, търсим нападател. Предполагам следващата седмица ще обявим. Нашето скаутско звено работи неуморно. Засега трябва да се справяме без тях. Сега трябва да се фокусираме върху следващия мач", завърши Стипич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 7 Отговор
    Не цска, а цска ТИРЕ София, слагайте ТИРЕТО на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с г-н Борисов!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левски 1914

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Обединен с Етрополе!

    Коментиран от #4

  • 3 Ко речи ?

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    г-н Борисов ?

    Коментиран от #5

  • 4 Хамрун.2022

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Не прекалявай с дозата на илачите, че могат да станат и по големи грешки.
  • 5 Левски 1914

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ко речи ?":

    След като ФАЛИРА цска Борисов речи , ще ви направя две цска да си ги гледате едното в събота другото в неделя!

    Коментиран от #6

  • 6 Шизофен 1914

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Моля, ви не пишете нищо за ЦСКА, още по вече за двете ЦСКА , че се чуствам мноооого злллее.
    И почвам да рецитирам, рецитирам,рецитирам.
    И затова бъркам с Борисов някои стихотворения.