26 Юли, 2024 18:30 1 189 2

Рома взема топ голмайстора на Ла Лига

  • артьом довбик-
  • жирона-
  • футбол

Агентите на футболиста приключиха разговорите около финансовите условия на сделката

Рома постигна споразумение за трансфера на Артьом Довбик от Жирона, съобщава журналистът Джанлука ди Марцио в петък. Агентите на футболиста приключиха разговорите около финансовите условия на сделката.

Римският клуб е готов да предложи на испанците сума между 30 и 32 милиона евро плюс бонуси за правата на национала на Украйна, който игра на Евро 2024 в Германия.

По-рано беше съобщено, че Атлетико Мадрид и Жирона също са постигнали споразумение за трансфера на нападателя за сума между 38 и 39 милиона евро, включително и бонусите. Мадлридският клуб не успя да се договори с агента на Довбик за условията по личния договор и размера на комисионната.

По този начин Рома спечели предимство и успя да изпревари Атлетико Мадрид за подписа на 27-годишния Артьом Довбик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Талант
  • 2 Варналията

    0 0 Отговор
    А този украинец защо не е на фронта като войник?