30 Юли, 2024 12:59 757 0

Наполи и Челси водят преговори по трансферите на Осимен и Лукаку

  • виктор осимен-
  • футбол-
  • наполи-
  • челси

31-годишният белгиец трябва да поднови тренировки с лондончани през тази седмица, след като в последните два сезона игра под наем последователно в Интер и Рома

Наполи и Челси водят преговори по трансферите на Осимен и Лукаку - 1

Наполи и Челси вече преговарят по условията, срещу които Ромелу Лукаку ще бъде включен в евентуална сделка за Виктор Осимен. 31-годишният белгиец трябва да поднови тренировки с лондончани през тази седмица, след като в последните два сезона игра под наем последователно в Интер и Рома.

Той ще тренира заедно с няколко други играчи на “сините”, които не отпътуваха с отбора за турнето в САЩ, тъй като се очаква да бъдат трансферирани.

Лукаку има договор за Челси за още две години и се твърди, че вече се е разбрал с Наполи за тригодишен контракт. Английският клуб обаче иска около 30 милиона паунда за нападателя.

До съвсем скоро се считаше, че Пари Сен Жермен е фаворит за Осимен. Преговорите с Наполи обаче влязоха в задънена улица, след като президентът на италианския клуб Аурелио де Лаурентис е заявил категорично, че няма да пусне нападателя за по-ниска сума от освобождаващата клауза в неговия договор, която е в размер на 130 милиона евро. Двата клуба не се разбраха и за съответните играчи, които биха могли да бъдат включени в сделката.

Дейвид Орнстийн от “Ди Атлетик” добавя допълнителни подробности относно преговорите между Наполи и Челси. Според него в момента изглежда, че Лукаку ще премине в Наполи с постоянен трансфер, докато Осимен първоначално ще играе под наем на “Стамфорд Бридж” с опция за задължителното му закупуване през следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА